Yılın emekli öğretmenine ödül

Eğitim 27.11.2017 10:47:21 0
Yılın emekli öğretmenine ödül
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.11.2017 10:47
Malatya’da emekli öğretmen Ali Seydi Özkul’a, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ ödülü verildi.
Meslek hayatları boyunca binlerce öğrenci yetiştirerek topluma faydalı bireyler kazandırmış emekli eğitimciler, bu yıl da ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ projesiyle ödüllendirdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkiye çapında farklı illerde bayilerin iş birliğiyle üçüncü kez düzenlenen etkinliklerde Malatya Şampiyon Arçelik tarafından ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ seçilen emekli öğretmen Ali Seydi Özkul’a, Arçelik kurutma makinesi hediye etti. Ödül törenine, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim Şube Müdürü Sadun Kılınç, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval ve Yaşar Karataş, Arçelik Bölge Müdürü Yaşar İnanç, Bölge Müdür Yardımcıları Umut Sevgili ve Burak Kürşat, Şampiyon Arçelik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin ve Kerem Kıymaz katıldı.
Malatya ili bölge halkı, doldurdukları anketlerde, öğretmenleri sosyal sorumluluk projelerinde yer alma, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi. Bayiler tarafından bulundukları illerde düzenlenen ödül törenlerinde, anketler sonucunda belirlenen emekli öğretmenlere ödül sertifikaları takdim edildi. Töreninde konuşan, Arçelik Bölge Müdürü Yaşar İnanç, kurum olarak sosyal sorumluluk projelerinin lider kuruluşu olduklarını ifade etti.
İnanç, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde emekli öğretmenler nezdinde her yıl yaptıkları uygulamayı Şampiyon Arçelik’te de gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bundan sonrada bu projemizi her yıl yapmaya devam edeceğiz. Emekli öğretmenlerimizi hatırlamaya devam edeceğiz” dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum öğretmenlik mesleğine uzun yıllar hizmet ettim. En güzel yatırım, insana yapılan yatırımdır. O anlamda insanlarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi Öğretmenler Günü’nde hatırlamalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Öğretmenler Günü’nde yılın öğretmeni genelde fiilen çalışan öğretmenler arasından belirlenir. Şampiyon Arçelik, kurumda 30 yıl çalışıp, emekli olmuş bir emekli öğretmenimizi tercih etmiş, bundan dolayı da kurum yetkililerini tebrik ediyorum” diye konuştu.
Emekli öğretmen Ali Seydi Özkul ise öğretmenlik hayatından birkaç kez ödül aldığını anımsatarak, ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ seçilmesinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını ifade etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Esenler Erokspor: 1


Van Spor

Karslı atlet balkan şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ