Rektör Kızılay 4 yılını anlattı

Malatya İnönü Üniversitesi’nde Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) İzleme Programı gerçekleştirilip, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay 4 yıllık icraatı anlattı.

Eğitim 13.12.2020 10:53:16 0
Rektör Kızılay 4 yılını anlattı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.12.2020 10:53

Malatya İnönü Üniversitesi’nde Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) İzleme Programı gerçekleştirilip, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay 4 yıllık icraatı anlattı.

İnönü Üniversitesi’nde Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) İzleme Takımı ziyareti kapsamında çevrim içi (online) olarak 4 farklı toplantı gerçekleştirildi. Toplantılarda kurumsal geri bildirim raporunda kalite güvence sistemi, eğitim-öğretim, Ar-Ge ve yönetim sistemi başlıkları altında ifade edilen kurumun gelişmeye açık yönleri hakkında 2017-2020 yılları arasında İnönü Üniversitesi’nde yapılan iyileştirme çalışmaları ele alındı.

Toplantılara, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, YÖKAK İzleme Takımı üyeleri Prof. Dr. Emine Pınar Tuncel, Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Prof. Dr. Kasım Ocakoğlu ve Dr. Enes Gök (Gözlemci), İnönü Üniversitesi senato üyeleri ile kalite komisyonu üyeleri katıldı. Toplantıların 2’si Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve izleme takımı üyeleri arasında görüşme olarak gerçekleşirken, 1 toplantıda ise Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından izleme takımı ve senato üyelerine yönelik İnönü Üniversitesi’nde yapılan iyileştirmeler hakkında bilgilendirme sunumu olarak yapıldı. Ayrıca izleme takımı üyeleri ve İnönü Üniversitesi kalite komisyonu üyeleri arasında da gelişmeye açık yanlar konusunda yapılan çalışmaların ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantılarda İnönü Üniversitesi’nin mevcut Kurumsal İç Değerlendirme Raporu (KİDR) ve Kurumsal Geri Bildirim Raporu (KGBR) kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar görüşüldü. Ayrıca Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından izleme takımı ve senato üyelerine yönelik geri bildirim raporundaki gelişmeye açık yönler konusunda 2017-2020 döneminde yapılan iyileştirmelerin yer aldığı bir bilgilendirme sunumu yapıldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ