Muş’ta "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" semineri

Muş Milli Eğitim Müdürü Emin Engin Tarafından İdareci Ve Öğretmenlere '15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü' Semineri Verildi

Eğitim 13.09.2019 14:21:50 0
Muş’ta "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" semineri
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.09.2019 14:21

Muş Milli Eğitim Müdürü Emin Engin tarafından idareci ve öğretmenlere "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" semineri verildi.

Muş Öğretmenevi Konferans Salonunda Milli Eğitim Müdürü Emin Engin tarafından beş seans seklinde Muş merkezde görev yapan okul müdürlerine, müdür yardımcılarına ve öğretmenlere yönelik "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri" semineri verildi. 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla Muş merkezde görev yapan idareci ve öğretmenlere yönelik hizmetçi eğitim çalışmaları kapsamında verilen seminer saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. 766 idareci ve öğretmenin katıldığı seminerde idareci ve öğretmenlere hitaben konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, Osmanlıdan günümüze yaşanan toplumsal ve siyasi gelişmelerden bahsederek, ülke üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekti. Toplumun tarihten günümüze dış güçler ve içeride onların maşaları olan ihanet odakları tarafından ihanete uğradığını anlatan Engin, bunun da son örneğini 15 Temmuzda yaşadığımızı dile getirdi. Ancak bütün bu ihanet odaklarının planlarının kahraman milletimizin destansı direnişiyle başarıya ulaşamadığını ifade eden Engin, bütün ihanet oyunlarının da başarısız olacağını söyledi. Genç kuşakların eğitiminde öğretmenlere büyük görevler düştüğünün altını çizen Engin, milletin yaşadığı bu süreçleri gençlere anlatmak görevini öğretmenlerin üstleneceğini, son yaşanılan 15 Temmuzda da bir işgal girişimiyle karşı karşıya kalındığını ifade etti. Ayrıca bu anlamda milli iradenin yanında yer alan tüm eğitim çalışanlara teşekkür eden Engin, “Bütün eğitim camiası olarak terörün darbenin ve ihanetin her türlüsünü şiddetle lanetliyorum. Bizlere eğitimci olarak çok büyük görevler düşmektedir. Eğer biz evlatlarımıza sahip çıkmazsak birileri mutlaka sahip çıkacaktır. O boşlukları birileri dolduracaktır. O nedenle ülkesini milletini seven tarihini tanıyan dinini doğru kaynaklardan öğrenen, kendi değerleriyle barışık nesiller yetiştirmek zorundayız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ