Müdür Gür: ’Tüm amacımız bir cana dokunmak’

HAKKARİ (İHA) –Hakkari’de “Her Ev Bir Okul' projesi, Hakkâri Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde ilin eğitimine yön vermeye devam ediyor.

Eğitim 9.12.2021 09:55:14 0
Müdür Gür: ’Tüm amacımız bir cana dokunmak’
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.12.2021 09:55

HAKKARİ (İHA) –Hakkari’de “Her Ev Bir Okul" projesi, Hakkâri Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde ilin eğitimine yön vermeye devam ediyor.

Hakkari Fen Lisesinde kurum, okul yöneticileri ile birlikte yapılan tanıtım ve istişare toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, uzaktan eğitimi desteklemek amacıyla hayata geçirilen ‘Her Ev Bir Okul” projesini yüz yüze eğitime uyarlayarak güncellik kazandırdıklarını söyledi. Gür, "İlimizde eğitim-öğretim sürecindeki sıkıntıları tespit ederek, eğitim sürecini daha etkili yönetmek, öğrencilerin hem akademik hem de psikososyal olarak desteklenmesi ve paydaşlarımızla uyum içerisinde eğitimde kalite artışı sağlamak için yöneticiler ve ebeveynler olarak hepimize önemli görevler düşüyor. İl müdürlüğü olarak elimizden gelenin en iyisini yapma gayretiyle böyle bir projeyi hayata geçirmiştik. Salgın sürecindeki zorluklar, yerini eğitimde güzel başarılara bırakıyor ve biz inanıyoruz ki ilimizde nice güzel başarı hikayelerini hep birlikte yazacağız” dedi.

Amaçlarının öğrencilerin kalplerine dokunmak olduğunun altını çizen Gür, “Biliyoruz ki çocuklarımız, eğitimde ellerini, yüreğini ve aklını bir arada kullandığında mutlu olur. Kitap okuma halkaları ile çocuklarımızın hayal güçlerine, kalplerine ve ruhlarına güzel dokunuşlarla fark oluşturduğumuza inanıyoruz. Bunun yanında gönüllü öğretmenlerimizden oluşturulan akademik heyetimiz, LGS ve YKS örnek soru havuzları oluşturma, çocuklarımızın okulda ve evde kaliteli vakit geçirmeleri, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak, özel gereksinim duyan öğrenciler için özel programlar yapmak, okul tanıtımları ve velilere de yönelik rehberlik içerikleriyle zenginleştirmek için projemizin mutfağında yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bu çerçevede projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İl Proje Koordinatörü Nazif Özer tarafından projenin tanıtım sunumu yapılmasının ardından tanıtım ve istişare toplantısı, ikramla son buldu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ