ETÜ yol haritasını belirlemek üzere düzenlediği toplantılara devam ediyor

Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) 2023-2027 Stratejik Plan Geliştirme Bilgilendirme ve Hazırlık Toplantısı iç paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitim 4.12.2021 10:17:31 0
ETÜ yol haritasını belirlemek üzere düzenlediği toplantılara devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 04.12.2021 10:17

Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) 2023-2027 Stratejik Plan Geliştirme Bilgilendirme ve Hazırlık Toplantısı iç paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Muammer Yaylalı Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Soysal, Genel Sekreter Doç. Dr. Tuba Yetim, Stratejik Plan Hazırlama Koordinatörü Doç. Dr. Fatih Yıldırım, dekanlar, koordinatörler, merkez müdürleri, enstitü müdürleri, daire başkanları ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

ETÜ’nün mevcut durumun değerlendirilmesi ve 3. Stratejik Planının belirlenmesi amacıyla düzenlenen toplantıda daha önceki stratejik plana ilişkin kısa bir değerlendirmenin yapılmasının ardından kürsüye çıkan Stratejik Plan Belirleme Koordinatörü Doç. Dr. Fatih Yıldırım, ölçülebilir ve gerçekleştirilebilir bir stratejik plan hazırlanabilmesi için yeni çalışma takvimi, hazırlık aşamaları, durum analizi, geleceğe bakış ve farklılaşma stratejisi gibi adımları içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan Rektör Bülent Çakmak ise: “2023-2027 yıllarını kapsayan stratejik planının ayakları yere basan gerçekçi, denetlenebilir ve hesap verebilir nitelikte olması gerektiğine dikkat çekerek, “ETÜ’yü bulunduğu konumdan daha ileriye götürecek olan stratejik planımız tüm akademik ve idari personelimizin ortak çabası ile mümkün olacaktır. Bu süreçte tüm birimlerimizin gereken her türlü desteği vereceğine gönülden inanıyor, şimdiden yeni stratejik planımızın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ