Dereceye giren öğrenciler ödülleri kaptı

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Battalgazi Belediyesi tarafından ’Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması’ ve ’Genç Muhafızlar Hafızlık’ yarışması düzenlendi. En güzel ezanı okuyan ve istenilen ayeti okuyup dereceye giren ö?

Eğitim 14.12.2021 17:24:43 0
Dereceye giren öğrenciler ödülleri kaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.12.2021 17:24

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Battalgazi Belediyesi tarafından ’Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması’ ve ’Genç Muhafızlar Hafızlık’ yarışması düzenlendi. En güzel ezanı okuyan ve istenilen ayeti okuyup dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Battalgazi Belediyesi tarafından imam hatip ortaokulları arasında ’Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması’ ve ’Genç Muhafızlar Hafızlık’ yarışması düzenlendi. İlk olarak ezan okuma yarışması yapıldı. Ortaokul öğrencileri jüri karşısına çıkarak ezan okudular. Daha sonra ise hafızlık yarışmasında öğrenciler jüri tarafından istenilen ayetler okundu. 2 kategoride jürinin değerlendirmesi sonrasında dereceye girenler açıklandı.

’Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması’ Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu’ndan Yusuf Bera Toptaş birinci, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu’ndan Abdullah Faruki Sütçü ikinci, Doktor Sadettin Hacıevliyagil İmam Hatip Ortaokulu’ndan İbrahim Kahveci ise üçüncü oldu. ’Genç Muhafızlar Hafızlık’ yarışmasında da Şehit Zekariya Bitmez İmam Hatip Ortaokulu’ndan Muhammed Akkuş birinci olurken, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu’ndan Muhammed Polat ikinci, Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’ndan Bilal Gül ise üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri tarafından ödülleri takdim edildi. Yarışmada Battalgazi Belediyesi tarafından birinci olanlara 500 TL, ikinci olanlara 350 TL, üçüncü olan olanlaraysa 250 TL ödül verildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ