Başkan Gürkan, "Telafide ben de varım" toplantısına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili Selahattin Gürkan, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığının 'Telafide Ben de Varım' toplantısına katıldı.

Eğitim 25.05.2021 13:56:04 0
Başkan Gürkan, "Telafide ben de varım" toplantısına katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.05.2021 13:56

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili Selahattin Gürkan, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığının "Telafide Ben de Varım" toplantısına katıldı.

"Telafide Ben de Varım" projesi kapsamında gerçekleştirilen ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un konuk olduğu toplantıya katılan Başkan Gürkan, video konferans yöntemiyle Bakan Selçuk’a gerek salgın sürecindeki gerekse Milli Eğitim hususunda genel işleyişteki görüşlerini aktardı. Sözlerine, Türkiye’de iki bakanlığın adının önünde ‘Milli’ ibaresinin olduğunu, bu durumun eğitimin ve eğitim politikalarının önemini gösterdiğini vurgulayarak başlayan Başkan Gürkan, “ Eğitim konusunda salgın sürecinde neler yaptığımızı ve süreci nasıl yönlendirdiğimizi Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk ile birlikte değerlendirdik. Özellikle vatandaşlara ulaşma noktasında belediyelerin önemi büyük. Bu anlamda bizler özellikle Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak uzaktan eğitim kapsamında öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu tablet dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Bunun yanında sadece tablet dağıtımıyla sınırlı kalmadan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyelerimiz tarafından da internet erişimi olmayan yerlerde internet erişimi sağlamak için proje başlatılarak abone ücretleri tarafımızca karşılanarak internet abonelikleri de yapıldı. Bizler Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı çalışmalarda paydaş olarak bu süreçte gerekli çalışmalarımızı gerçekleştirdik. İlerleyen dönemlerde de özellikle pandemi sonrasında yapılacak çalışmalarda bizler üzerimize düşen her konuda devletimizin, milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Milli Eğitimimizin yaptığı çalışmaları yakından takip ederek desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ