Diyadin’de gebelik eğitimi verildi

Diyadin’de gebelik eğitimi verildi

Sağlık 14.07.2025 11:54:18 0
Diyadin’de gebelik eğitimi verildi
Tarih: 14.07.2025 11:54 Güncelleme: 14.07.2025 11:54
Ağrı’nın Diyadin ilçesinde, 2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında anne adaylarına yönelik önemli bir eğitim programı gerçekleştirildi.
Diyadin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, "Yaşama İlk Adım Projesi" kapsamında gebelik eğitimi verildi.
Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde yürütülen program, İbrahim Çeçen Vakfı ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Ebelik Bölümü iş birliğiyle hayata geçirildi. Eğitimde anne adaylarına gebelik süreci, doğuma hazırlık, bebek bakımı ve sağlıklı yaşam konularında kapsamlı bilgiler sunuldu.
Uzman ebelerin eşliğinde gerçekleşen eğitimlerde, gebelik döneminde dikkat edilmesi gereken noktalar, doğru beslenme, fiziksel ve psikolojik destek gibi başlıklar ele alındı. Program, anne adaylarının bilinçli ve sağlıklı bir gebelik süreci geçirmelerine katkı sunmayı hedefliyor.
Yetkililer, bu tür eğitimlerin hem anne hem de bebek sağlığı açısından büyük önem taşıdığını belirterek, benzer etkinliklerin farklı ilçelerde de sürdürüleceğini ifade etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem