Denetimli serbestlik yükümlüleri şehitliğe karanfil bıraktı

Erzincan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Denetimli Serbestlik yükümlülerince Erzincan Garnizon Şehitliği’nde dualar edilip mezarlara karanfil bırakıldı.

Haberde İnsan 15.07.2021 11:17:51 0
Denetimli serbestlik yükümlüleri şehitliğe karanfil bıraktı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.07.2021 11:17

Erzincan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Denetimli Serbestlik yükümlülerince Erzincan Garnizon Şehitliği’nde dualar edilip mezarlara karanfil bırakıldı.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri çerçevesinde merkezde bulunan Garnizon Şehitliği’ne Denetimli Serbestlik yükümlüleri tarafından karanfil bırakıldı. Yapılan etkinlikte şehitler için Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, “15 Temmuz 2016 tarihinde ülke olarak büyük bir kahramanlık destanı yazılmış, kahraman milletimizin ve güvenlik güçlerimizin direnişi ve katkılarıyla 15 Temmuz hain darbe girişimi bertaraf edilmiştir. Kahraman milletimizin hain darbe girişimi karşısında göstermiş olduğu mücadelenin ve demokrasi zaferinin beşinci yıl dönümü sebebiyle Erzincan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü olarak şehitlerimizi anmak ve milletimizin demokrasiye olan inanç ve bağlılığını gelecek nesillere aktarabilmek amacıyla Denetimli Serbestlik yükümlüleri ile birlikte Erzincan Garnizon Şehitliği ziyaret edilmiş, şehitlerimizin mezarı başında dualar okunarak mezarlara karanfil bırakılmıştır.” denildi.

Öte yandan şehitlik ziyareti sonrası Erzincan Müftülüğü personeli Vaiz Aydın Öçalan tarafından ‘15 Temmuz Milli Birlik Günü, Şehitlik ve Vatan Sevgisi’ konusunda seminer düzenlendi.

Etkinliğe, Cumhuriyet Başsavcı Vekili İrfan Alper, Adalet Komisyonu Başkanı Halil Odabaş, Denetimli Serbestlik Müdürü Lütfullah Ateş, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli ve yükümlükte infaz gören Denetimli Serbestlik yükümlüleri katıldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ