Değirmenci İskenderun’da depremzede üyeleriyle görüştü

Değirmenci İskenderun’da depremzede üyeleriyle görüştü

Genel 12.02.2023 19:39:50 0
Değirmenci İskenderun’da depremzede üyeleriyle görüştü
Tarih: 12.02.2023 19:39 Güncelleme: 12.02.2023 19:39
Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, depremin en çok etkilediği Hatay’ın İskenderun ilçesine giderek depremden etkilenen üyelerinin acılarına ortak oldu.
Başkan Değirmenci ve yönetim kurulu üyeleri Iskenderun’a giderek incelemelerde bulundu.
Ziyarette Genel Başkan Değirmenci’ye Genel Başkan Yardımcıları Bayram Altun, Mustafa Kılıç, Aydın Baysal, Şerafettin Koç, Genel Sekreter Ahmet Çolak, İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve şube yönetimi ile işyeri temsilcileri eşlik etti.
İSDEMİR kampüsü içerisinde Özçelik-İş İskenderun şubesinin ve işverenin ortaklaşa oluşturduğu barınma merkezlerini tek tek gezerek üyelerin yaşadığı sıkıntıların çözüm yollarına ilişkin istişarelerde bulunan Değirmenci, sıkıntılı ve ağır şartlarda depremzedeleri asla yalnız bırakmayacaklarını iletti.
İSDEMİR ziyaretinin ardından Özçelik-İş’in bölgedeki bir başka örgütlü işyeri MMK Metalurji’ye giden Değirmenci ve yönetimi, üyeleri ve aileleriyle bir araya gelip ihtiyaçlarına dair talepleir dinledi.
Ziyaretleri değerlendiren Genel Başkan Değirmenci, "Depremin en çok vurduğu ve en fazla üyemizin buluğunduğu bölgelerden olan İskenderun’da, üyelerimizin sıkıntı ve acılarına ortak olmak ve yaraların bir an evvel sarılmasına katkı vermek için bölgeye genel yönetim kurulumuzla birlikte geldik. İSDEMİR ve MMK Metalurji işyerlerimizdeki barınma merkezlerini gezerek, üyelerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletip, Özçelik-İş’in sıcak yüzünü ve varlığını üyelerimize hissettirmeye çalıştık. Üyelerimizin beklentileri dinledik. Yaşadıkları sorunları yerinde inceledik. İskenderun Şube Başkanımız Mehmet Güngör ve yönetiminin bölgedeki fedakar çalışmalarına katkı verdik. İnşallah bu sıkıntılı sürecin sorunsuz bir şekilde atlatılması için sendikamızın tüm imkanlarıyla İskenderun’un ve üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Üyelerinden ve ailelerinden de depremde çok fazla can kaybı olduğunu söyleyen Değirmenci, “İSDEMİR’de, MMK Metalurji’de, Ekinciler’de, DHMİ Hatay ve Adıyaman’da hayatını kaybeden üyelerimiz ve yakınları başta olmak üzere vefat eden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ