Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğünün faaliyetleri anlatıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğünün faaliyetleri anlatıldı

Genel 19.12.2022 12:19:54 0
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğünün faaliyetleri anlatıldı
Tarih: 19.12.2022 12:19 Güncelleme: 19.12.2022 12:19
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Metehan Akkaya gazetecilerle bir araya gelerek Erzincan’da yapılacak projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğü tarafından Erzincan, Bayburt, Gümüşhane ve Tunceli’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluşarak yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.
İl Müdürlüğü binasında düzenlenen programa İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğünde kısa bir süre önce vekâleten göreve başlayan Metehan Akkaya, televizyonların ve gazetelerin imtiyaz sahipleri, radyo sahipleri, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile gazeteciler katıldı.
İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürü Metehan Akkaya, yapılacak çalışmalar hakkında slayt gösteriminde bulundu. Burada yaptığı bilgilendirmede Akkaya, “İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğü olarak neler yapmamız gerektiği planlamamız gerektiğinde konuşacağız. İletişim il toplantıları düzenleyeceğiz. Her ilde ve ilçede İletişim Başkanlığının yapmış olduğu faaliyetleri ve bu toplantılara katılanların öneri ve taleplerini aşmayı planlıyoruz. Yerel basın istatistikleri çalışması yapmak istiyoruz. Basın alanında beşeri sermayenin geliştirilmesi gibi bir amacımız var. Bu amaç çerçevesinde bağımlılıkla mücadelede medya eğitimi, basın kanunu ve yönetmeliği çıktığı zaman bu konu da bir eğitim vereceğiz. Basın özendirme yarışmaları düzenlemek istiyoruz. Bu yarışmalarda enleri seçeceğiz. Çeşitli kategorilerde basın mensuplarını ödüllendirmek istiyoruz. Bunun gibi birçok eğitimler düzenleyeceğiz. Marka değerimizi arttırmak çeşitli aktiviteler yapacağız.
İletişim modelimizin temel prensiplerinden bahsedecek olursak öncelikle iletişimin milli mesele olduğunu düşünmeliyiz. Türkiye iletişim modeliyle Türkiye’nin bütün dünya nezdindeki menfaatlerini maksimum Türkiye’nin beklentilerini dünya kamuoyuna etkin bir şekilde anlatılması hedefleniyor. Burada bizim maksadımız kendimizi savunmak değil ön alıcı, kurucu, atak bir şekilde strateji uygulamak. Başkanlığımızın en önemli görevleri arasında kamu diplomasisi alanına dair politikalar yürütülmesi. Bunlardan bir tanesi de kamu diplomasisi strateji belgesidir. 21 ayrı alanda oluşturulmuş strateji belgesidir. Bu ilk defa bizim başkanlığımız tarafından hazırlandı” dedi.
Konuşmanın ardından gazetecilerin sorularıyla devam eden program kahvaltının ardından son buldu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ