Çocuklar futbol şenliğinde buluştu

Çocuklar futbol şenliğinde buluştu

Van Spor 7.08.2022 12:06:05 0
Çocuklar futbol şenliğinde buluştu
Tarih: 07.08.2022 12:06 Güncelleme: 07.08.2022 12:06
Bingöl’de düzenlenen ve 5 ilden 240 çocuğun katıldığı ’U11-U12 Bölgesel Minikler Futbol Şenliği’ renkli görüntüler oluşturdu.
Bingöl’de İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) koordinesinde ’U11-U12 Bölgesel Minikler Futbol Şenliği’ düzenlendi. Futbol şenliğine, Bingöl başta olmak üzere 5 ilden 240 çocuk katılım sağladı. Çocuklar, 2 gün boyunca tatlı bir rekabet içinde müsabakaları sürdürdü. Merkez Karşıyaka Mahallesi Şehir Stadyumunda düzenlenen futbol şenliğinde renkli görüntüler ortaya çıkarken, şenlik sonrası çocuklara çeşitli hediyeler verilerek memleketlerine gönderilecek.
Şenlik hakkında bilgi veren İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Loğoğlu, “ASKF Başkanlığımızla birlikte ortaklaşa düzenlediğimiz 5 ilimizin katıldığı, 12 yaş grubundaki futbol şöleni 240 kişinin katılımıyla cumartesi başlattık. Böylesi turnuvaların çocuklarımızın hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine son derece etkili olduğunu biliyoruz. Gelecek adına Bingöl’ümüzden civar illerimizden çıkabilecek profesyonel sporcuların çalışmasını yapıyoruz. Hem de çocuklarımızın mutlu daha huzurlu bir ortam sağlanması için amatör spor kulüplerimizle birlikte işbirliği içinde böylesi turnuvaları başlatmış olduk” dedi.
Şenliğin verimli geçtiğini belirten Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, “Şenliğe Bingöl, Diyarbakır, Bitlis ve Muş illerinden sporcular katıldı. Burada amacımız, çocuklarımızın yaz dönemini boş geçirmemeleridir. Onları bu etkinliğe dahil edip topluma kazandırmaktır. Dünden beri yaptığımız turnuva çok iyi bir şekilde sürdü. Gerçekten de çok verimli bir hal aldı. Çocukların aileleri de geldi ve çok verimli geçti” şeklinde konuştu.
Muş’tan gelen ve 2 gün boyunca eğlenerek vakit geçirdiğini dile getiren Maşallah Demir, “Maç oynadık ve çok zevkli geçti. İlk maçımız 2-2 bitti. Bugün de maçımızı oynayacağız ve yenmeyi düşünüyoruz. Buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Kendimi çok iyi hissediyorum ve geldiğimden dolayı memnunum” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ