Çıldır 15 Temmuz’da yürekler tek oldu

Çıldır 15 Temmuz’da yürekler tek oldu

Genel 16.07.2023 10:50:27 0
Çıldır 15 Temmuz’da yürekler tek oldu
Tarih: 16.07.2023 10:50 Güncelleme: 16.07.2023 10:50
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Çıldır bir çok etkinlik gerçekleştirildi.
Çıldır Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde ilçede bulunan şehit mezarlığı ve aileleri ziyaret edildi. Kaymakam Muhammed Enes İpek, Aşık Şenlik Köyü’nde bulunan Şehit Taner Karadeniz’in mezarını ve ailesini ziyaret etti. Kaymakam İpek’e ziyaretlerinde Garnizon Komutanı Yarbay Rıdvan Kök ve Belediye Başkan vekili Ekrem Yücal’da eşlik etti.
İlçede bulunan diğer tüm şehit mezarları kurum amirleri ve aileleri tarafından ziyaret edilerek demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildi. 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıl dönümün de vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi anmak ve kahraman gazilerimize saygı için meydanları dolduran vatandaşlar demokrasi yürüyüşünü gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Şehitlerini ve Gazilerini anma programı gerçekleştirildi. Kültür Merkezinde Kaymakamlık tarafından hazırlanan programa kamu kurum personelleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin hazırlamış olduğu programda vatan sevgisi ve 15 Temmuz oyunu sahnelendi. 15 Temmuz belgeseli, 15 Temmuz şiiri ve aşıkların atışması yer aldığı program icra edildi.
Programda konuşma yapan Kaymakam İpek “15 Temmuz Demokrasi ve Birlik gününde şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum” dedi.
Programa Kaymakam Enes İpek, Garnizon Komutanı Yarbay Rıdvan Kök, Çıldır Belediye Başkan V. Ekrem Yücal, İlçe Jandarma Komutanı Serhat Arlı, İlçe Emniyet Amiri Halit Karahan, siyasi parti ilçe başkanları, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Programın ardından vatandaşlara çorba ikram edildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

Anadolu Karate Ligi'nde İstanbul'da Nefes Kesen Mücadeleler!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ