CHP’li Sezgin Tanrıkulu, Denizli’de kapatılan HADEP yöneticileriyle görüştü

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Denizli’ye gelerek kapatılan HADEP yöneticileriyle görüştü. CHP’li adaylara destek isteyen Tanrıkulu’nun o buluşması, toplantıya katılanların paylaşımları ile ortaya çıktı.

Politika 14.03.2024 19:38:00 0
CHP’li Sezgin Tanrıkulu, Denizli’de kapatılan HADEP yöneticileriyle görüştü
Tarih: 14.03.2024 19:40 Güncelleme: 14.03.2024 19:38

Türk Silahlı Kuvvetleri hakkındaki sözleri nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hakkında soruşturma başlattığı CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 31 Mart yerel seçimleri öncesi sessiz sedasız Denizli’ye geldi.

Aralarında Anayasa Mahkemesi’nce kapatılan HADEP’in eski il ve ilçe yöneticilerinin olduğu bir grupla bir araya gelen Sezgin Tanrıkulu, iddiaya göre CHP’li adaylar için DEM’li Kürt seçmenlerden oy istedi.

Tanrıkulu, Denizli'de gizlice Dem Partililerle buluştu

Parti yöneticileri tarafından herhangi bir programı duyurulmayan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun Denizli’ye geldiği, selfie paylaşımıyla ortaya çıktı.

Sezgin Tanrıkulu, Merkezefendi’deki bir kafede, aralarında Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılan HADEP’in Denizli il ve merkez ilçe yöneticilerinin de olduğu bir grupla buluştu.

Paylaşım yapılmadı

CHP’li adaylara destek istediği iddia edilen Tanrıkulu’nun o buluşması, toplantıya katılanların paylaşımları ile ortaya çıktı.

Tanrıkulu’nun Denizli ziyaretiyle ilgili parti organlarından herhangi bir açıklama yapılmaması da dikkat çekti.

İyi Parti tepki gösterdi

CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun kapatılan HADEP yöneticileriyle yaptığı görüşmeyi eleştiren İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, “Denizli’de vatandaşlarımızın tepkisini çekmemek için yapılan gizli görüşmede seçimi etkileyecek oya sahip DEM (HDP) kökenli siyasilerle neyin pazarlığını yaptınız? DEM’den medet umanlara Denizlili vatandaşlarımız gereken cevabı verecektir. Sezgin Efendi, DEM’lenmeye Denizli’den başka bir yer bulamadın mı? Gelmişken bizden ayrılıp CHP ile beraber demlenmek isteyen arkadaşları da çağırsaydın ya” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak : Enson Haber
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ