Muş’ta tahrip olan parkların bakımını sürdürüyor

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Son 5 Yıl İçinde Muş’a Çok Sayıda Park Kazandırdıklarını İfade Ederek, “insanlarımızın Güzel Vakit Geçirmesi İçin Hizmete Açtığımız Park Ve Yeşil Alanları Hep Birlikte Koruyalım” Dedi.

Çevre 12.10.2019 11:48:14 0
Muş’ta tahrip olan parkların bakımını sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.10.2019 11:48

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, son 5 yıl içinde Muş’a çok sayıda park kazandırdıklarını ifade ederek, “İnsanlarımızın güzel vakit geçirmesi için hizmete açtığımız park ve yeşil alanları hep birlikte koruyalım” dedi.

Muş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehir merkezindeki parkların bakımını sürdürüyor. Tahrip olan çocuk oyun grupları ve kamelyaların onarımını yapan ekipler, parkların çevre temizliğini de yaparak hizmete sunuyor. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, insanların aileleriyle beraber huzur içerisinde vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturduklarına vurgu yaparak, bu alanlara sahip çıkılması çağrısında bulundu. Başkan Asya, “Yıllarca ilimizdeki parkların ve yeşil alan kapasitesinin az oluşunun eksikliğini yaşıyorduk. Ancak şükürler olsun ki son yıllarda ilimize kazandırdığımız parklarla bu sorunu tamamen ortadan kaldırdık. Şimdi vatandaşlarımızın istifade edebileceği çok sayıda park ve yeşil alanı hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu alanların bakım ve çevre temizliğini düzenli olarak sürdürüyoruz. Tahrip edilen oyun grupları, oturma üniteleri yeşil alanların bakım ve onarımını yapıyoruz. Ancak bu tarz maddi hasarların yaşanmaması vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Ortak kullanım alanları olan parklarımızı ortak bir bilinçle korumalıyız. Buraları tahrip etmek isteyenlere birlikte fırsat vermemeliyiz. Bilinçsizce yapılan kullanımlara şahit olduğumuzda uyaralım. Parklar, bahçeler ve alanlar ancak sevgiyle korunabilir. Bu anlamda halkımızdan daha fazla destek bekliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ