Malatya’da kavşak düzenleme çalışmaları son sürat

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya genelinde yaptığı kavşak düzenleme ve kavşaklardaki peyzaj düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Çevre 18.08.2021 15:36:20 0
Malatya’da kavşak düzenleme çalışmaları son sürat
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.08.2021 15:36

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya genelinde yaptığı kavşak düzenleme ve kavşaklardaki peyzaj düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Trafik yoğunluğunu azami seviyeye indirerek güvenliğin sağlanması noktasında yaptığı çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Sivas, Adıyaman ve Hekimhan Kavşağı diye tabir edilen kavşakta düzenleme çalışmaları yapıyor. Kavşakta yapılan yol düzenleme çalışmalarıyla birlikte ekipler peyzaj çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, “ Geçtiğimiz yıldan itibaren 22 tane kavşak düzenlemesi yaptık. Çöşnük Kavşağında yaptığımız çalışmalarımızı tamamladık. Sivas, Adıyaman ve Hekimhan Kavşağı diye adlandırdığımız kavşağımızda ciddi bir tıkanma vardı. Bostanbaşı, Yakınca bölgesinde yoğun bir trafik olduğu için u dönüşü şeklinde yeni bir kavşak düzenlemesi yapıyoruz. Kavşakta yaptığımız çalışmalarımızı asfalt serim işlemlerini bitirdikten sonra tamamlayacağız” dedi.

Trafiğin daha sağlıklı ve güvenli seyretmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımız Malatya’nın 13 ilçesinde 12 bin 300 km2’sinde yoğun bir çalışma içerisine girdiler. Şuanda Büyükşehir Belediyesi uhdesinde olan kırsal kesimlerde asfaltlanmadık yolumuz kalmadı. Kalan yollarımız da bir aylık dönem içerisinde bitirilir. Merkezde de yeni yolların yapılması, yeni kavşakların düzenlenmesi ve trafiğin daha sağlıklı ve güvenli seyretmesi gibi öncelikli olan konular var. Özellikle Sivas, Adıyaman ve Hekimhan kavşağı diye tabir ettiğimiz alanda ışıklara takılmadan u dönüşü yaparak tekrardan Bostanbaşı, Altınkayısı Bulvarı ve Mıhlıtut’a dönüş yapılacak. Diğer taraftan aynı şekilde u dönüşü ile Özsan Sanayi Sitesine dönüş yapılması sağlanacak. Yaptığımız düzenlemelerin başta Malatya’mıza ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ