Kayyumla gelen su sevinci

Çevre 1.10.2018 13:10:09 0
Kayyumla gelen su sevinci
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.10.2018 13:10
Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Dağgöl Mahallesi’ne yıllar sonra kusursuz olarak yeni şebekeden içme suyu verildi.
Hakkari’nin 15 değişik mahallesinde başlatılan asfalt, park, kanalizasyon ve yeni içme suyu şebeke hattı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kentin zorlu coğrafi yapısına rağmen çalışmalarını geceli gündüzlü olarak sürdüren belediye ekipleri, kış ayları gelmeden önce 2018 yılı yatırım programında bulunan hizmetleri bitirmeyi planlıyor. Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, beraberindeki başkan vekili yardımcıları Erhan Okay ve Mehmet Kızılkaya, Özel Kalem Müdürü İsa Ölmez ve teknik ekiple gece geç saatlere kadar yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, bir an önce bitirilmesi için büyük bir çaba sarf ediyor.
Coğrafi yapısı ile kentin en zorlu mahallelerinden biri olan Dağgöl Mahallesi’ne kusursuz olarak yeni şebekeden içme suyu verilirken, Halife Devriş Mahallesi’ndeki çalışmaları ise devam ediyor. Suyu akmayan ev bırakmayan belediye ekipleri, gece geç saatlerde de denetimlerini sürdürüyor. Başkan Vekili Yardımcısı Erhan Okay, kentin değişik noktalarında ev ev dolaşarak suyu akmayan aileleri tespit ederek sorunu hemen gidermesi, mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı.
Kentteki su sorununun kökten çözülmesi için çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Vekili Epcim, iki günde bir akan içme suyunun yeni su şebekesi hatları sayesinde 24 saat akacağı müjdesini vererek, çalışmaların ise halen devam ettiğini söyledi.
Yeni şebekeden içme suyu almanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri ise, bu güzel hizmetten dolayı belediye yetkililerine teşekkür ettiler.
Anahtar Kelimeler: Kayyumla gelen su sevinci
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ