Akdeniz’in derinliklerinde Yüksekova Belediyesi pankartı açtı

HAKKARİ (İHA) – Antalya’nın Kaş ilçesinde 4 günlük su altı arama ve kurtarma dalış eğitiminde, Yüksekova Belediyesi itfaiye personeli Mazlum Yaşar, 74 metre su altında belediyenin pankartını açtı.

Çevre 14.11.2020 09:53:05 0
Akdeniz’in derinliklerinde Yüksekova Belediyesi pankartı açtı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.11.2020 09:53

HAKKARİ (İHA) – Antalya’nın Kaş ilçesinde 4 günlük su altı arama ve kurtarma dalış eğitiminde, Yüksekova Belediyesi itfaiye personeli Mazlum Yaşar, 74 metre su altında belediyenin pankartını açtı.

Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli personel Mazlum Yaşar, Türkiye geneli toplam 12 kişi ile Antalya’da EverBlue Dalış Merkezinin tarafından düzenlenen su altı arama ve kurtarma dalış eğitimine katıldı. 4 gün boyunca Antalya’nın Kaş ilçesinde yapılan dalış eğitiminde Mazlum Yaşar, bir ilk yaşatarak, Akdeniz’in 94 metre derinliğinde Yüksekova Belediyesinin yazılı olduğu pankartı açtı.

Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli olan Mazlum Yaşar, ’’Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen su altı arama ve kurtarma dalış eğitimine Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipmanı olarak katıldım. Nitelikli amacımız şehrimizde var olan baraj ve akıntı nehirlerde yaşanılacak herhangi olumsuz acil bir durumlara müdahale edebilmek için milletimizin can ve mal güvenliğini korumakla görevli olduğumuzun kanaatindeyiz. Buda bizim görevimiz. Her daim azimli cesaretli kararlılıkla yol almak bizlerin en kutsal görevidir. Düzenlenen program çerçevesinde eğitim ve dalış eğitimimi tamamlamış bulundurmaktayım. Bu katılımımdan dolayı emeği geçen öncelikle Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı beyefendiye ve Milli Eğitim Müdürü ve Yüksekova Belediyesi Başkan Yardımcısı Servet Canlı olmak üzere aynı zamanda birim müdürüme sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim’ ’dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ