Çakmur’un yoğun mesaisi

Çakmur’un yoğun mesaisi

Van Spor 12.08.2025 11:27:57 0
Çakmur’un yoğun mesaisi
Tarih: 12.08.2025 11:27 Güncelleme: 12.08.2025 11:27
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Kazım Karabekir Stadı’nın hibrit çim zemininin hizmete girmesinin ardından diğer tesislerde ve yurtlardaki tadilat çalışmalarını yerinde inceliyor.
Erzurum Gençlik ve Spor İm Müdürü Levent Çakmur, adeta 7/24 mesai yapıyor. Kazım Karabekir Stadı zeminin 2 ay gibi kısa bir sürede hibrit zemine dönüşmesinde önemli rol oynayan ve adeta Kazım Karabekir Stadı’nda karargah kuran Çakmur, şimdi de kayakla atlama kuleleri, TOHM merkezi ve yurtlarda yapılan tadilat çalışmalarına odaklandı.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez, tadilat çalışmaları devam eden Kayakla atlama rampaları, TOHM Merkezi ile GSB Öğrenci Yurtlarında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında görevlilerden ve müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: çakmur’un yoğun mesaisi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem