Büyükşehir Belediyesinden trafikte yaşanan sorunlara neşter

Büyükşehir Belediyesinden trafikte yaşanan sorunlara neşter

Genel 12.02.2026 15:56:06 0
Büyükşehir Belediyesinden trafikte yaşanan sorunlara neşter
Tarih: 12.02.2026 15:56 Güncelleme: 12.02.2026 15:56
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından trafikte yaşanan sorunların asgari seviyeye indirilmesi, sürücü ve yayaların daha güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri amacıyla yeni düzenleme çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.
Malatya’da bir yandan yeni yol açma ve genişletme çalışmaları, bir yandan akıllı kavşak düzenlemeleri, yönlendirme levhaları, yol çizgi çalışmaları yapılırken bir yandan da sinyalizasyon çalışmaları yapılıyor.
24 Ocak 2020 Elazığ ve 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzede vatandaşlarımız için oluşturulan yeni yerleşim alanlarında zaman zaman yaşanan trafik sıkışıklığının önlenmesi amacıyla sinyalizasyon çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından şehrimizin yeni alt merkezlerinden biri olarak görülen İkizce Bölgesi girişinde yapımı devam eden trafik düzenlemelerinin yansıra Orduzu Mahallesi Gelinciktepe bölgesinde de yeni düzenlemeler gerçekleştirerek trafik akışının daha güvenli bir hale gelmesi sağlandı.
Gelinciktepe TOKİ konutları girişi ile Pınarbaşı Caddesi yolunun kesiştiği noktada zaman zaman kazaların yaşandığı ve bu nedenle ilk olarak bu noktaya sinyalizasyon sistemi yapılarak trafik akışının düzenlendiği belirtildi. Yine Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekipler tarafından aynı yolun devamında Kaldırım TOKİ Konutları’na giden güzergah üzerinde Leylek Pınar Caddesi yolunun kesiştiği noktaya da sinyalizasyon sistemi kurulmaya başlandı.
Yapılan düzenlemelerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, çalışmalar ile trafik akışının daha düzenli ve güvenli bir hale geldiğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile ekiplerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
İki farklı adreste gerçekleştirilen sinyalizasyon çalışmalarının ardından yine Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından orta refüj ve asfalt çalışmaları yapılacak.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ