Bu sefer zam değil indirim geldi!

BU SEFER ZAM DEĞİL, İNDİRİM GELDİ!

Van Haberleri 4.07.2022 21:41:00 0
Bu sefer zam değil indirim geldi!
Tarih: 04.07.2022 21:43

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim kararı alındı. Uzun zaman sonra motorine gelen indirimi değerlendiren Vanlı vatandaşlar Van Gölü TV'ye konuştu.

Rusya'nın Ukrayna topraklarına girmesiyle birlikte Türkiye'nin gündeminden düşmeyen akaryakıt fiyatları ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorine 2 lira 50 kuruş indirim geldi. Vanlı vatandaşlar, indirim mutluluğunu Van Gölü TV'ye anlattı. 

"ÇOK ŞÜKÜR İNDİRİM KELİMESİNİ DUYDUK" 

Motorine gelen indirimin kendisini mutlu ettiğini  ifade eden İbrahim Kaya, "Uzun zaman sonra ilk defa indirim kelimesini duyduk. Hep zam zam nereye kadar. Artık aracımı kullanamaz hale geldim. Toplu taşıma araçlarını kullanıyorum bu durum bir açıdan çok güzel ancak işim gereği beni çok yoruyor. Kendi aracımla gitmeye kalksam gelen zamlarla yakıtı karşılayamayacağım. Uzun zaman sonra çok şükür indirim kelimesini duyduk." dedi. 

"NASIL ARTIYORSA ÖYLE DE İNMELİ" 

Artık zam kelimesini duymak istemediğini söyleyen Kader Güzel, "Benim kendi aracım yok. Ancak çevreden gördüğümüz kadarıyla insanlar artık araçlarının akaryakıt ihtiyacını karşılayacak gücünün olmadığını görüyorum. İnsanlar bu kadar da zora sürüklenmemeli. Bu zamlar nasıl artıyorsa öyle de inmeli." diye konuştu. 

"ÇOK MUTLU OLDUM"

Akaryakıta gelen indirimin tekrarlanması gerektiğini belirten Aydın Bartın, "Ben Van'da yaşamıyorum. Muğlalıyım, buraya da kardeşimi ziyarete geldim. İki yıldır buraya kendi arabamla gelmeyi hayal ediyordum ancak akaryakıt fiyatından dolayı o şekilde yapamadım. İndirim gelmesi beni çok mutlu etti. Çok mutlu oldum. İnşallah böyle inmeye devam eder." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: sefer değil indirim geldi!
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem