Böyle dolandırıcılık görülmedi

Böyle dolandırıcılık görülmedi

Asayiş 8.11.2022 12:12:53 0
Böyle dolandırıcılık görülmedi
Tarih: 08.11.2022 12:12 Güncelleme: 08.11.2022 12:12
Erzurum’da öğrenci olan Tuğçe M.’nin dijital banka hesabından birikimi çalındı, üzerine kredi kartı açılıp borçlandırıldı. Yüklü miktarda parası giden Tuğçe M. savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Erzurum Atatürk Üniversitesin de öğrenci olan 23 yaşındaki Tuğçe M.’nin 4 Kasım tarihinde enpara.com dijital banka hesabından parça parça 27 bine yakın parası çekildi. Bilgisi ve onayı olmadan parasının gittiğini gören Tuğçe M. birikiminin gitmesinin şokunu atlatamadan üzerine 5 bin 400 TL’lik kredi kartının açıldığını ve kredi kartına da 3 bin 854 TL borçlandığını öğrendi. Hem tüm birikimi çalınan birde üzerine borçlandırılan Tuğçe M. Erzurum Adliyesine gelerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bütün emeğinin çalındığını ifade eden üniversite öğrencisi Tuğçe M. “4.11.2022 tarihi akşam sularında enpara.com hesabından giriş yapılarak hesaplarımdan parça parça para çekiliyor. Herhangi bir onayım olmadı, SMS, mailime ya da herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Banka tarafından sabah hesabımdan 30 bin TL’ye yakın param çekilmiş. Hiçbir şekilde onayım yok, üstelik üzerime 5 bin 400 liralık kredi kartı onaylanmış ve kredi kartımdan da 3 bin 854 TL’de borçlandırılmışım, hem param gitti hem de borçlandırıldım. Mağduriyetimin çözülmesini istiyorum. Bankayla iletişime sürekli geçtim, fakat mağduriyetimi anlattığımda sorunun benden kaynaklandığını söyledi. Herhangi bir şekilde üzerlerine almadı. Enpara.com’dan şikayetçiyim. Savcılığa az önce suç duyurusunda bulundum. Bütün haklarımı da arayacağım çünkü o para benim emeğimdi, emeğimi çaldılar. Bugün bana yapılan yarın başkasına yapılacak en kısa zamanda çözülmesini istiyorum” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ