Bitmeyen Yolculuk 2. Bölüm: Normalleşme sonrası Vanlılar ne yaptı?

Bitmeyen Yolculuk 2. Bölüm: Normalleşme sonrası Vanlılar ne yaptı?

Vangölü TV 26.06.2022 17:49:00 0
Bitmeyen Yolculuk 2. Bölüm: Normalleşme sonrası Vanlılar ne yaptı?
Tarih: 26.06.2022 17:50

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Kısıtlamaların kaldırıldığı ve adım adım normalleşmeye gidildiği ülkemizde vatandaşlar uzun süre evde kalmanın vermiş olduğu stresi yeni inşa edilen park ve bahçelere giderek attı.

1 Temmuz 2021 itibariyle İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelgede Pazar günü de dâhil olmak üzere sokağa çıkma yasağı kaldırılmıştı. Buna bağlı olarak kısıtlamaların kaldırıldığı ilk Pazar günü vatandaşlar adeta dışarıya akın etti. Edremit sahili başta olmak üzere, Van Kalesi yanındaki Atatürk Kültür Parkı ile İpekyolu ve Tuşba ilçelerinde farklı lokasyonlarda bulunan birçok park ve bahçe yoğun ilgi gördü.

MİLLET BAHÇESİ PROJELERİ  VAN’A VE VANLILARA YENİ BİR SOLUK GETİRECEK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis ettiği Eski Devlet Hastanesi alanı Millet Bahçesi’ne çevrilecek. Yılsonunda tamamlanması beklenen proje betonlaşmanın en yoğun olduğu İpekyolu ilçesine nefes aldıracak.

BÖLGENİN EN BÜYÜK  MİLLET  BAHÇESİ TUŞBA’DA

717 bin 212 metrekare alanı ile bölgenin en büyük Millet Bahçesi olacak olan ‘Tuşba Millet Bahçesi’ projesi Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman tarafından kısa bir süre önce müjdelenmişti.

Vatandaşların yaşam standardını yükseltecek olan proje, yeşil alanı ve farklı donatıları ile ilçe sakinlerinin yorgunluğu atabileceği kaçış noktalarından biri olacak.

Kaynak: Vangölü TV

Programın tüm detayları videoda sizlerle..


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem