Bitlis’ten İsrail zulmüne kınama

Bitlis’ten İsrail zulmüne kınama

Genel 14.10.2023 15:02:31 0
Bitlis’ten İsrail zulmüne kınama
Tarih: 14.10.2023 15:02 Güncelleme: 14.10.2023 15:02
Bitlis’te bir araya gelen Sivil Toplum Örgütleri (STK) ‘Soykırıma Hayır, Filistin’e Destek ve Siyonizme Lanet’ mitingi düzenledi.
Bitlis merkezde bulunan Ulu Cami meydanından düzenlenen mitingde basın açıklamasını Memur-Sen Bitlis İl Başkanı Cabir Durak okudu. “Bugün 81 ilimizde Siyonist İsrail’in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için alanlardayız” diyen Durak, “Siyonizme karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, direnişi selamlamak için buradayız. İkiyüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırmak için buradayız. Dünyanın tüm iyi insanlarına “zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor” uyarısında bulunmak için buradayız” dedi.
“Şu vahşetin ortasında kan ve irinden beslenen siyonistlerin söylediklerine bakın, nasıl bir kötülükle karşı karşıya olduğumuzu daha iyi anlarsınız” diyen Durak, “İsrail savunma bakanı çıkıyor, Filistinliler hakkında, “Onlar insan değil, hayvanlarla savaşıyoruz” diyor. Kötülüğün simgesi Netenyahu “Gazzeyi dümdüz edeceğiz”, diyor. Sözde Sağlık Bakanı, "Hastanelere başvuran Filistinlileri tedavi etmeyeceğiz" diyor. Hatta “Hastanede yatan Filistinliler infaz edilebilir”, diyerek kutsal bir mesleği terör aracına dönüştürüyor. Cumhurbaşkanı, “Elektrik, su, yiyecek verilmeyecek. Ulaştırmaya çalışan araçlar vurulacak”, derken, sözde bir milletvekili, “Nükleer silah kullanmalıyız” diyebiliyor. Her savaşın bir hukuku vardır. Bütün mahlukatta bir denge vardır. Fakat bu kandan, irinden beslenen örgüt, vahşetini sınırlayacak hiçbir değere, hukuka sahip değil. Bakın savunma bakını ne diyor.
“Askerler her şeyi yapabilir. Hiçbir yaptığı için sorumlu değiller, Yargılanmayacaklar” ABD’li bir senatör ise “Bu bir din savaşı. Her yeri bombalamalıyız” diyerek kötülük rejime dini bir kılıf geçiriyor” diyerek sözlerine son verdi.
Düzenlenen miting dualar edilmesi ve slogonları atılmasının ardından son bulurken, toplanan kalabalık ise sessizce dağıldı.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: bitlis’ten israil zulmüne kınama
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ