BİGACEM Başkanı Çiriş’ten 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (BİGACEM) Özcan Çiriş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yerel 9.01.2019 16:10:47 0
BİGACEM Başkanı Çiriş’ten 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.01.2019 16:10

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (BİGACEM) Özcan Çiriş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çiriş, küreselleşen dünyada gazetecilerin de mesleklerindeki zorlukların paralel olarak geliştiğini ifade ederek, “Kamu görevi yapan ve zor şartlarda geçinmeye çalışan tüm meslektaşlarımızın daha iyi şartlarda çalışma imkanı bulmasını diliyorum. Mesai kavramı gözetmeden gece gündüz zor şartlarda mesleğinin hakkını vermeye çalışan gazeteci arkadaşlarımızın ve düşüncesi dolayısıyla birçok baskıya göğüs germeye çalışan gazetecilerimizin 2019 yılının basın özgürlüğü açısından bir başlangıç olmasını temenni ediyorum. En zor şartlarda, toplumu en doğru şekilde bilgilendirmek için gecesini gündüzüne katan gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Zaman ve mekan mefhumu gözetmeden çalışmayı gerektirmesi sebebiyle zor bir meslek dalı olan gazetecilik mesleğinin, aynı zamanda günümüzün en dinamik ve saygın mesleklerinin başında yer alıyor. Toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, halkın talep ve beklentilerinin kamuoyuna iletilmesi, ülkemizde yaşanan başarıların uluslararası platforma taşınması, ilimizin ve ülkemizin tanıtılması gibi pek çok konuda önemli bir kamu görevi üstlenen yerel ve ulusal basınımızın bundan sonra da aynı özveriyle görevini yerine getireceğine inanıyorum. Her şeyden önce basın ahlak ilkelerine bağlı kalarak, kamuoyunu doğru aydınlatacak ulusal ve yerel basın mensubu kardeşlerimin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ