Berberlerin Kurban Bayramı mesaisi: Randevusuz müşteri kabul etmiyorlar

Berberlerin Kurban Bayramı mesaisi: Randevusuz müşteri kabul etmiyorlar

Genel 27.06.2023 11:13:35 0
Berberlerin Kurban Bayramı mesaisi: Randevusuz müşteri kabul etmiyorlar
Tarih: 27.06.2023 11:13 Güncelleme: 27.06.2023 11:13
Elazığ’da berberlerin Kurban Bayramı mesaisi yoğun bir şekilde devam ediyor. Berberler, randevu almadan gelen vatandaşları, yoğunluk nedeni ile tıraş edemiyor.
Kurban Bayramının arifesinde berberler en yoğun gününü yaşıyor. Bayrama bakımlı ve saç tıraşını olmuş bir şekilde girmek isteyen vatandaşlar, berberlerin yolunu tuttu. Bayram tıraşına gelen müşterilerin oluşturduğu yoğunluk nedeniyle birçok berber ve kuaför gece geç saatlere kadar müşterilerinin bakımlarını gerçekleştiriyor. Berberler, oluşan yoğunluğa cevap verebilmek için sabahın erken saatlerinde açtıkları iş yerlerinde gecenin geç saatlerine kadar çalışarak müşterilerini bayrama hazırlıyor.
Eskişehir’de ikamet ettiğini belirten Muammer Düzelten, “Bayram için memleketime geldim. Dün berberden randevumuzu aldık bugün de gelerek tıraş oldum. Kuaförlerde bir yoğunluk var. Önceki gün randevu almaya çalıştım ama yoğunluktan dolayı alamadım. Sabah erkenden kalkıp tıraş olmaya geldim. Artık kurbanımızı kesip bayramlaşmayı bekliyoruz” dedi.
Bayram ağzı yoğunluklarının başladığını aktaran işletme sahiplerinden Soner Ayva, “Bu sene bayram Pazar gününe yakın olduğu için Pazar günü de iş yerimizi açtık. Bayram yoğunluğu başladı. Sabah 08.00’da iş yerimizi açıyoruz gece 01.00’a kadar çalışmaya devam ediyoruz. Bazı müşterilerimizi esnaf olduğu için iş yerini geç kapatıyor bundan dolayı da geç geliyor. Bizde mecburen onları mağdur etmemek için onlara ayak uydurmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın tıraşlarını son güne bırakmaları hem bizim için hem de onlar için biraz sıkıntı oluyor. Tıraş olacak vatandaşlar tıraşlarını son güne bırakmasınlar. Zaten sosyal medya hesaplarımızdan Pazar günü de açık olduğumuzu yazdık ki müşterilerimiz tıraşlarını Arife gününe bırakmasınlar” diye konuştu.
Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan işletme sahibi Ömer Öktem, “Bayram yoğunluğu başladı. Pazar günü açıktık zaten. Vatandaşlara hizmet vermeye çalışıyoruz. Bayram ağzı olduğu için 08.00’da geldik. Randevu sistemine göre de iş yerimizi açık tutuyoruz” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Hakkari Zap Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Erzurumspor FK: 1


Van Spor

Binlerce gence dokunan proje: Değer Erzincan sahada


Van Spor

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ