Bayraklı’dan deprem bölgesine 17 tır ve bir büyük kamyon dolusu yardım

Bayraklı’dan deprem bölgesine 17 tır ve bir büyük kamyon dolusu yardım

Genel 14.02.2023 15:46:02 0
Bayraklı’dan deprem bölgesine 17 tır ve bir büyük kamyon dolusu yardım
Tarih: 14.02.2023 15:46 Güncelleme: 14.02.2023 15:46
Bayraklı Belediyesi, afetin ilk anından bu yana 17 tır ve bir büyük kamyon dolusu ihtiyaç malzemesini bölgeye ulaştırdı. Yapılan yardımlar afetzedelere umut oldu.
Türkiye’yi sarsan deprem felaketi ile birlikte başlatılan yardım kampanyaları çerçevesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, afetin ilk anından bu yana 17 tır ve bir büyük kamyon dolusu ihtiyaç malzemesini bölgeye ulaştırdı. Yapılan yardımlar afetzedelere umut oldu. Başkan Serdar Sandal, "Bayraklı’da iyiliği daha da büyüteceğiz. Depremzedelerimiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Onları asla yalnız bırakmayacağız" dedi.

Yardımlar aralıksız sürüyor
Yaşanan deprem felaketi sonrası başlatılan yardım seferberliği, depremin ilk gününden bu yana Bayraklı’da gece gündüz demeden devam etti. Gönüllülerin de destekleriyle yürütülen çalışmalarda deprem bölgesindeki ihtiyaçlara yönelik malzemeler tek tek ayrıştırılarak paketlenip, tırlara yüklendi ve ihtiyaç durumuna göre depremin vurduğu illerdeki koordinasyon merkezlerine gönderildi.

17 tır, yüzbinlerce yardım malzemesi
8 günde toplam 17 tır ve bir büyük kamyon dolusu ihtiyaç malzemesini deprem bölgesine gönderen Bayraklı Belediyesi, battaniyeden ısıtıcılara, kışlık kıyafetten aydınlatma sistemlerine, bebek maması ve bezlerinden hijyen malzemesine kadar 400 binden fazla ürünü ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Ayrıca tam donanımlı ambulansla Hatay’a gönderilen sağlık personeli yaralıların taşınması çalışmalarına aralıksız destek verirken, 18 kişilik uzman zabıta ekipleri de arama-kurtarma ve yardım dağıtımı faaliyetlerini sürdürüyor.

İyiliği büyüteceğiz
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "100 yılın en büyük felaketi sonrası deprem bölgelerine yönelik yardım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bayraklı halkının sağduyusu ile desteğimizi sürdüreceğiz. Depremzedelerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ