Battalgazi Belediyesi’nden mezarlıklarda temizlik seferberliği

Battalgazi Belediyesi’nden mezarlıklarda temizlik seferberliği

Genel 5.03.2025 10:59:09 0
Battalgazi Belediyesi’nden mezarlıklarda temizlik seferberliği
Tarih: 05.03.2025 10:59 Güncelleme: 05.03.2025 10:59
Battalgazi Belediyesi, ilçede temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik gerçekleştirerek vatandaşların ziyaretlerini daha huzurlu hale getiriyor.
Battalgazi Belediyesi, vatandaşların yakınlarının kabrini ziyaret ederken daha temiz, düzenli ve huzurlu bir ortamda bulunmalarını sağlamak amacıyla Sıptırız ve Ali Baba Mezarlıkları’nda geniş kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu önemli mekânlarda titizlikle çalışarak, mezarlıkların manevi atmosferine yakışır bir görünüm kazandırdı.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, mezarlıklardaki kuruyan otlar temizlendi, yollar süpürüldü, yabani otlar ayıklandı, ağaç ve bitki bakımları yapıldı, mezar taşlarının çevresi düzenlendi ve genel çevre düzenlemeleri gerçekleştirildi. Ayrıca, ziyaretçilerin rahatça hareket edebilmesi için yolların bakımı yapıldı ve çöpler düzenli olarak toplandı.
Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sadık Bay, "Mezarlıklarımız, vatandaşlarımız için manevi değeri yüksek alanlar. Bu bilinçle hareket ederek, mezarlıklarımızın temiz, düzenli ve huzurlu tutulmasına büyük önem veriyoruz. Ramazan ayının manevi atmosferinde, sevdiklerini ziyaret edecek vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda bulunmalarını sağlamak niyetiyle, Belediye Başkanımız Bayram Taşkın’ın talimatıyla mezarlıklarımızda temizlik çalışmalarına hız verdik. Amacımız, vatandaşlarımızın sevdiklerini ziyaret ederken manevi huzur bulmalarını sağlamak ve mezarlıklarımızın saygınlığına yakışır bir ortam oluşturmak" dedi.
Mezarlıklardaki temizlik ve bakım çalışmalarının belirli periyotlarla sürdürüleceği ve ilçe genelindeki diğer mezarlıklarda da benzer çalışmaların yapılacağı ifade edildi. Belediye ekipleri, vatandaşların bu konuda gösterdiği hassasiyete teşekkür ederek, mezarlıkların temizliği ve düzeni konusunda herkesin duyarlı olmasını istedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ