Başkan Şerifoğulları, "Ulaşımında kalite standartlarının yükseltilmesini hedefliyoruz"

Başkan Şerifoğulları, "Ulaşımında kalite standartlarının yükseltilmesini hedefliyoruz"

Genel 10.06.2025 13:58:25 0
Başkan Şerifoğulları,
Tarih: 10.06.2025 13:58 Güncelleme: 10.06.2025 13:58
Elazığ’ın ulaşımında kalite standartlarının yükseltilmesini hedeflediklerini dile getiren Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlları, "Bu kapsamda kent genelinde eş zamanlı olarak başlattığımız yol yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız, yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

Elazığ Belediyesi, kentin ulaşım altyapısını daha konforlu hale getirmek, ulaşımda güven ve kaliteyi artırmak için kent genelinde asfaltlama hamlesini sürdürüyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İtfaiye Kavşağı’nda yol yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Seyda Molla Bahri Bulvarı, Tahir Şaşmaz Caddesi ve Fikret Memişoğlu Caddesi’ni birbirine bağlayan önemli geçiş noktası İtfaiye Kavşağı’nda başlatılan yol yenileme çalışmaları doğrultusunda ekipler, freze asfalt kazıma makinesi ile deforme olan yolun asfalt sökümü gerçekleştirerek finişer asfalt serme makinesiyle de bitümlü sıcak karışım (BSK) binder asfalt serimi yapıyor. Kent genelinde asfaltlama hamlesi başlatan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, saha incelemelerini sürdürüyor. Başkan Şerifoğulları, İtfaiye Kavşağı’nda yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Şerifoğulları; "Aziz şehrimizin ulaşımında kalite standartlarının yükseltilmesini hedefliyoruz. Bu kapsamda kent genelinde eş zamanlı olarak başlattığımız yol yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız, yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmaların tamamlandığı bölgelerde kent içi trafik akışının daha sürdürülebilir ve konforlu hale geldiğini görüyor, vatandaşlarımıza konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

Yaygın beldesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak


Van Spor

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Gözaltında: Saç Örneklerinde Uyuşturucu Pozitif Çıktı


Van Spor

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

Malatya’da badminton ve futsal il şampiyonları kupalarını aldı


Van Spor

Fenerbahçe, 20 Yıl Sonra Bir İlki Başardı: Süper Lig'in İlk Yarısını Namağlup Kapattı!


Van Spor

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ