Başkan Kızılörenli, "Hedefimiz güçlü bir Kars 36 Spor oluşturmak"

Başkan Kızılörenli, "Hedefimiz güçlü bir Kars 36 Spor oluşturmak"

Van Spor 16.04.2025 16:05:55 0
Başkan Kızılörenli,
Tarih: 16.04.2025 16:05 Güncelleme: 16.04.2025 16:05
Yapılan yanlış transferler, teknik heyetin yanlış seçilmesi birlikte şampiyonluk hayaliyle lige başlayan ve üst üste aldığı kötü sonuçlarla teknik heyet ve yönetimde değişikliğe giden yeşil beyazlı ekip, önümüzdeki sezonun hesaplarını yapıyor.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde Kars’ı temsil eden Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Turgay Kızılörenli, kulübün hedefleri ve geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Kars 36 Spor’un başarısı için tüm camianın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Turgay Kızılörenli, "Hep birlikte Kars 36 Spor’u daha iyi yerlere taşımak için çalışıyoruz. Biraz daha sabır ve destekle başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.
Taraftar desteğinin önemine de dikkat çeken Kızılörenli, "Kars 36 Spor taraftarlarının coşkusu ve inancı bize güç veriyor. Bu zorlu süreçlerde de hep yanımızda olduklarını biliyoruz. Onların desteğiyle Kars 36 Spor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bizler Kars 36 Spor’un hak ettiği yerde olmadığını biliyoruz. Bir takım projelerimiz var. Önümüzdeki sezon ile ilgili düşüncelerimiz var. Hedefimiz Kars 36 Spor 3. Lige taşımak. İnşallah bunu elbirliği ile başaracağız" diye konuştu.
Kars 36 Spor’un kentin en önemli değerlerinden biri olduğunu belirten Başkan Kızılörenli, "Takımımızı hak ettiği yerlere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarlarımızdan da bu süreçte sabır ve destek bekliyoruz. Daha disiplinli bir çalışma düzeni kuracağız. Kars 36 Spor’u daha başarılı bir noktaya taşımağa kararlıyız" şeklinde konuştu.
"Yeşil beyazlı ekibe Başkan Senger’den tam destek"
Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Turgay Kızılörenli, Kars 36 Spor’un başarılı olabilmesi için her türlü imkanları seferber eden Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger başta olmak üzere kulüp yöneticileri Osman Yaşar Uluman, Bülent Toraman, Muzaffer Özkesemen, Adnan Karataş, Yargıç Harmankaya, İş insanlarına, Kars esnafına, hocalara ve kulübü hiçbir zaman yalnız bırakmayan Sedat Aslan hocaya destek ve katkıları için teşekkür etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ