Başkan Dumandağ, "Elazığ için üretmeye, gelişmeye ve ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz"

Başkan Dumandağ, "Elazığ için üretmeye, gelişmeye ve ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz"

Ekonomi 23.04.2025 15:40:52 0
Başkan Dumandağ,
Tarih: 23.04.2025 15:40
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Ahmet Antalyalı ile bir araya gelen Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, "Elazığ için üretmeye, gelişmeye ve ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı ile birlikte Meclis Başkanı Aydın Torgut eşliğinde, TKDK Başkanı Ahmet Antalyalı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Dumandağ, bölgenin hayvancılık altyapısının güçlendirilmesi, üreticilerin desteklenmesi ve Elazığ’ın tarım ve hayvancılık potansiyelinin daha etkin değerlendirilmesi adına yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Besi Organize Tarım Bölgesi’nin Elazığ ve bölge ekonomisine sağlayacağı katkılar, istihdam olanakları ve yatırım fırsatları detaylı şekilde ele alındı.

Milletvekilleri ve TKDK Başkanı Antalyalı, projeye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, Elazığ’ın tarımsal kalkınma hedefleri doğrultusunda atılan adımı memnuniyetle karşıladı.

Başkan Dumandağ ise "Başkanımız Ahmet Antalyalı’nın bu süreçte bizlere verdiği destek ve ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Elazığ için üretmeye, gelişmeye ve ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti Elazığ Milletvekillerimiz Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı’ya, Elazığ’ın gelişimi ve kalkınması adına Ankara’da her zaman gösterdikleri gayretli çalışmalar ve verdikleri güçlü destekten dolayı en içten teşekkürlerimizi sunuyorum" diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem