Başkan Deveci’den “kardeş aileler” için dayanışma çağrısı

Başkan Deveci’den “kardeş aileler” için dayanışma çağrısı

Genel 15.02.2023 16:28:15 0
Başkan Deveci’den “kardeş aileler” için dayanışma çağrısı
Tarih: 15.02.2023 16:28 Güncelleme: 15.02.2023 16:28
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, kentte misafir edilecek depremzede aileler için dayanışmanın artarak devam etmesi çağrısında bulundu.
İlçe halkı, Başkan Cemil Deveci’nin dayanışma çağrısı sonrası belediyenin Paylaşım Merkezi’ne (PAYMER) başta giyim eşyası olmak üzere gıda ürünlerinden ve hijyen malzemelerine kadar birçok ihtiyaç malzemesini bağışladı. Atakumluların örnek dayanışması ile hazırlanan ihtiyaç kolilerini depremzede vatandaşlara ulaştırmak için 60’ın üzerinde tır, bölgeye gönderildi. Başkan Deveci, depremzede vatandaşlara yönelik çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada Samsun’a gelen yaklaşık 4 bin ailenin büyük bir kısmının Atakum’da misafir edildiğini söyledi.

“Köprü görevi görmeye devam edeceğiz”
Başkan Deveci, Atakum’da misafir edilecek depremzede vatandaşlarla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemizin paylaşım merkezinde depremzede vatandaşlar için temizlik ve kişisel bakım malzemeleri gibi hijyen ürünleri, iç giyim eşyası, bebek maması ve gıda ürünleri gibi birçok malzeme ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Samsunlular, sevgili hemşehrilerimiz Atakum Belediyesi’ne bu ihtiyaç malzemelerini getirebilirlerse ya da temin ettiklerinde bize telefon edebilirlerse biz PAYMER aracılığıyla köprü görmeye devam edeceğiz. İhtiyaç sahiplerine hemşehrilerimizin desteklerini ulaştıracağız” dedi.
Dayanışmanın artarak devam etmesi gerektiğine dikkat çeken Deveci, “Yaşadığımız zorlu süreç bir süre daha devam edecek. Bu konuda duyarlılıklarının devam etmesini istiyoruz. Gün dayanışma ve birlik günü. Ulusal bir felaket yaşıyoruz. Bugün yaralarımız birlikte sarmamız gerekiyor. Bu süreçte herkesin gücü yettiği kadar afetzede vatandaşlarımıza ellerini uzatmasını ve vatandaşlarımıza destek olmasını istiyorum. Gün depremzede vatandaşlarımızla el ele vererek yaralarını sarma günü” diye konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Hakkari Zap Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Erzurumspor FK: 1


Van Spor

Binlerce gence dokunan proje: Değer Erzincan sahada


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ