Başkan Akpunar’dan termalde yeni hamle

Başkan Akpunar’dan termalde yeni hamle

Genel 10.06.2024 11:54:55 0
Başkan Akpunar’dan termalde yeni hamle
Tarih: 10.06.2024 11:54 Güncelleme: 10.06.2024 11:54
Aziziye Belediyesi’nde başlatılan termal hamlenin ikinci adımı aile kabinleri için atıldı. Başkan Emrullah Akpunar’ın talimatıyla başlatılan çalışma kapsamında Ilıca Termal Tesisleri’ndeki aile kabinlerinin sayısı ikiye katlanacak.
Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, ilçedeki termal su kaynaklarının zenginleştirilmesi için başlattığı sondaj seferberliğini, Ilıca Termal Tesisleri’ndeki güncelleme ve modernizasyon çalışmasıyla taçlandırdı. Akpunar, hali hazırda 18 aile kabininin hizmet verdiği tesislere, yeni tasarlanan VIP kabinler kazandırmak için kolları sıvadı. Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, yapım çalışmalarını yerinde incelediği VIP aile kabinlerinin termal tesislerin gücüne güç katacağını söyledi.
Kabin Sayısı İkiye Katlanıyor
Konuyla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, geçtiğimiz hafta başlattıkları sondaj çalışmasını hatırlatarak, “Attığımız ilk adım, zengin termal kaynaklarıyla meşhur Ilıca’mızda yeni bir sondaj çalışması başlatmak olmuştu. Bir diğer adımımız ise, Ilıca Termal Tesislerimizdeki aile kabinlerine yönelik oldu” dedi.
Tesislerdeki aile kabini sayısının 18 olduğunu, yeni yapılan planlamayla bu sayının 36’ya çıkarılacağını açıklayan Başkan Akpunar, yeni aile kabinlerini VIP olarak tasarladıklarını ifade ederek, “Yeni aile kabinlerimiz, Ilıca Termal Tesislerimizin gücüne güç katacak” ifadesini kullandı.
Akpunar’dan Turizm Vurgusu
Sondaj işlemiyle eşzamanlı yürütülen çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağının altını çizen Başkan Akpunar, “Tesislerimizdeki yenileme ve modernizasyon çalışmamızın sonunda, hem konuklarımızın taleplerini fazlasıyla karşılamış, hem de termal turizme yeni bir boyut kazandırmış olacağız. Yeni aile kabinlerimizin de katkısı ile termal turizm ve sağlık turizmi entegrasyonunu çok daha süratli bir biçimde sağlamış olacağız. Ilıca’mıza, Aziziye’mize ve Erzurum’umuza şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ