Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurumspor Futbol Kulübü’nü ziyaret etti, kent merkezinde esnafla buluştu ve MHP İl Başkanı Adem Yurdagül ile bir araya geldi.
Evyap İbrahim Hakkı Fen Lisesi açılış töreni sonrası Erzurumspor Tesislerine gelen ve burada Kulüp Başkanı Ahmet Dal tarafından karşılanan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, U16 ve profesyonel takım futbolcularıyla bir araya geldi. Bakan Tekin’e Erzurumspor ziyaretinde Vali Mustafa Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gençlik ve Spor Müdürü Levent Çakmur ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’da eşlik etti. Kulüp Başkanı Ahmet Dal ile bir süre makamında görüşen Bakan Tekin’e, mavi-beyazlı takımın atkısı hediye edildi. Bakan Tekin, daha sonra antrenman sahasına geçerek teknik direktör Serkan Özbalta ve futbolcularla bir araya geldi, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Tekin, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan ERKONUT’u ziyaret etti. Başkan Sekmen konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şehrimizin kalkınması ve vatandaşlarımıza daha iyi yaşam alanları sunmak için yapılan çalışmalarımızı yakından inceledik. Erzurum’umuzun gelişimi için çalışmalarımız devam ediyor " dedi.
Bakan Tekin’den MHP’ye ziyaret
Erzurumspor Kulubü ziyaretinin ardından MHP İl Başkanı Adem Yurdagül’ü ziyaret eden Bakan Tekin, burada bir süre partililerle sohbet etti. MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Bakan Tekin’e Cumhur İttifakı olarak Erzurum’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretin sonunda, Yurdagül tarafından Bakan Tekin’e günün anısına hediye takdim edildi. MHP İl Başkanlığı ziyareti sonrası Murat Paşa Mahallesi ve Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret eden Bakan Tekin, vatandaşlarla ve çocuklarla yakından ilgilendi.