Bakan Işıkhan, AK Parti Yüksekova 8. Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı

Bakan Işıkhan, AK Parti Yüksekova 8. Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı

Genel 26.10.2024 21:53:08 0
Bakan Işıkhan, AK Parti Yüksekova 8. Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı
Tarih: 26.10.2024 21:53 Güncelleme: 26.10.2024 21:53
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katılımıyla düzenlenen AK Parti Yüksekova 8. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Burhan Yaşar tekrar başkanlığa seçildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katılımıyla AK Parti Yüksekova 8. Olağan Kongresi yapıldı. İstiklal Marşı’nın okunması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüntülü mesajının ardından yapılan seçimde mevcut Başkan Burhan Yaşar, 250 oyun tamamını alarak AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı seçildi.
Bakan Işıkhan, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, bu coğrafyanın insanlık tarihine tanıklık ettiğini ifade etti. Işıkhan, "Bu topraklarda, tarih boyunca habis planlara karşı birlikte mücadele ettik, bedeller ödedik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da istikbalimize kastedenlere karşı birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Mücadelelerinin her alanda hız kesmeden süreceğini belirten Işıkhan, "Bu yenilenme süreci, hem AK Parti’nin hem de Türkiye’nin büyük yürüyüşünü hızlandıracak, Hakkari ve Yüksekova’ya yeni bir soluk getirecek" dedi.
Bakan Işıkhan, Hakkari’de çalışma hayatına yönelik 72 milyar TL’ye yakın yatırım yapıldığı belirterek, "Hakkari genelinde İŞKUR İş Gücü Uyum Programı ile 4 bin kişiye istihdam sağlanacak" dedi.
Hakkarili vatandaşların desteğiyle Türkiye Yüzyılı’na taşıyacak yeni yatırımlar yapacaklarını belirten Bakan Işıkhan, "Hakkari ve tüm ilçeleriyle birlikte ekonomisini, sosyal hayatını daha da geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.
Ankara’da yapılan çirkin saldırı kınayan AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Burhan Yaşar da, “Bizde Cumhurbaşkanımızın aynı çatı altında aynı siyaseti paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Biz de bu görevin ne kadar zor olduğunu bilincindeyiz ama en güzel şekilde de yapamaya talip olduk. Allah’a şükürler olsun başladığımız günden beri herkesi kucaklayan bir anlayışla başladık. Bu davada birlikte olan dava arkadaşlarımıza hepsine tek tek teşekkür ediyoruz. İnşallah 8. kongremizde herkese hayırlı uğurlu olur ve bizi yalnız bırakmayan sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a teşekkür ediyoruz" dedi.
Kongreye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Recep Aydın, AK Parti Genel Merkez Hakkari İl Koordinatörü Haşim Taşkıran, AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Çayan Çiçek, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, kanaat önderleri ve partililer katıldı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ