Badmintonun yıldızları Muş’ta buluştu

Badmintonun yıldızları Muş’ta buluştu

Van Spor 18.07.2025 17:24:42 0
Badmintonun yıldızları Muş’ta buluştu
Tarih: 18.07.2025 17:24 Güncelleme: 18.07.2025 17:24
Muş’ta, 9 ilden 90 sporcunun katıldığı 2025 Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi 1. Etap 7. Grup Badminton Müsabakaları bu gün başladı.
2025 Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi 1. Etap 7. Grup Badminton Müsabakaları, 18 Temmuz’da Muş’ta başladı. Muş Yeni Spor Salonu’nda başlayan müsabakalara Malatya, Elazığ, Tunceli, Van, Iğdır, Kars, Ağrı, Bitlis ve Muş’tan gelen 9 kız ve 9 erkek takımı toplamda 90 sporcu ile sahaya çıktı. Organizasyona ayrıca 40 antrenör ve idareci ile birlikte 17 hakem de katılım sağlıyor.
Düzenlenen şampiyona ile ilgili konuşan Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Kılıç, "Anadolu Yıldızlar Ligi gençler arasında sporu yaygınlaştırmanın yanı sıra kardeşlik, birlik ve sosyal gelişim açısından da büyük bir öneme sahiptir. Bu organizasyon sadece bir spor müsabakası değil; aynı zamanda disiplinin, emeğin, azmin ve centilmenliğin sahaya yansıdığı bir eğitim alanıdır. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilimize kazandırılan modern tesisler sayesinde Muş artık ulusal düzeyde organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek kapasiteye ulaştı. Yüzme havuzları, atletizm pistleri, sentetik sahalar ve çok amaçlı spor kompleksleriyle Muş artık sporun yeni merkezlerinden biridir" dedi.
İl Müdürü Yusuf Kılıç, açıklamasının sonunda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a ve Muş Valisi Avni Çakır’a teşekkür etti. Kılıç, "Muş’un sporda yükselen bir değer haline gelmesinde öncü rol oynayan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak olmak üzere, ilimizde gençlik ve spora her daim destek veren Sayın Valimiz Avni Çakır’a en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Bu destekler ile Muş artık gençlerimizin potansiyelini ortaya koyabildiği, sporun her alanında fırsatların sunulduğu bir şehir haline gelmiştir ve inşallah bu yatırımların meyvelerini, nice milli sporcularımızla, nice başarı hikâyeleriyle birlikte toplayacağız" ifadelerini kullandı.
Muş Yeni Spor Salonu’nda başlayan badminton heyecanı, 20 Temmuz Pazar gününe kadar sürecek. Tüm müsabakalar, sporseverlerin takibine açık şekilde gerçekleşiyor.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ