'Babamın Damadı' filminin oyuncu kadrosu netleşti: Muş’ta romantik komedi rüzgarı

"Babamın Damadı" filminin oyuncu kadrosu netleşti: Muş’ta romantik komedi rüzgarı

Kültür Sanat 11.07.2024 16:34:00 0
Tarih: 11.07.2024 16:34 Güncelleme: 11.07.2024 16:39

Muş’un doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri eşliğinde çekilecek olan “Babamın Damadı” filmi için yapımcı, yönetmen ve teknik ekibi kente gelerek set alanlarını belirledi.
Muş’ta 25 Temmuz’da sete çıkması planlanan romantik komedi türündeki "Babamın Damadı" adlı sinema filminin oyuncu kadrosu netleşti. Yönetmen koltuğunda ünlü isim A. Taner Elhan’ın oturduğu film, eğlenceli senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” dizisinin Nehir’i Sera Kutlubey, yaz sezonunda “Babamın Damadı” filmi için kamera karşısına geçecek. “Babamın Damadı” filmi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. A.Taner Elhan’ın yönetmen koltuğuna oturacağı filmin yapımcılığını Fırat Erez üstleniyor. 25 Temmuz’da Muş’ta sete çıkacak olan filmin başrol karakterleri Dicle ve Fırat’a Sera Kutlubey ile Mustafa Mert Koç oynayacak. Romantik komedi türündeki filmi Dicle’nin babası Bedri’ye Turgut Tunçalp, Dicle’nin annesi Zeynep’e Nilüfer Açıkalın hayat verecek. Oyuncu kimliğiyle de çok beğenilen ünlü yorumcu Yeşim Salkım filmde Serpil karakteriyle Fırat’ın (Mustafa Mert Koç) annesini oynayacak. “Babamın Damadı” filmin de “Ölün Bizi Ayırana Dek” adlı tiyatro oyununda karı kocayı canlandıran Ebru Cündübeyoğlu ile Hakan Yılmaz’ın tekrar aynı projede yer alacak. Neriman ve Kadri karakterlerine hayat verecek olan ikili Özgün Çoban’ın canlandıracağı Serhat’ın anne ve babası olarak seyirci karşısına çıkacak. Bir aşiret kızının etkileyici hikâyesini beyazperdeye taşıyacak olan filmin oyuncu seçimini Özlem Gülbir yaptı.
Muş’un doğal güzellikleri ve huzur dolu atmosferinin film için mükemmel bir arka plan oluşturduğunu söyleyen Yönetmen Elhan, "Biz film çekmeden önce ön hazırlık yapıyoruz. Buraya da ön hazırlık ekibiyle geldik. İşte görüntü yönetmeni, yardımcı yönetmen, yapım ekibi, sanat ekibi, kostüm ekibi hep birlikte geldik. 3-4 gün kalacağız. Onlara daha önce gezdiğimiz, yalnız geldiğimde gezip görüp beğendiğim mekânları gösteriyoruz. İşte burası da onlardan biri. Burada baya bir gün boyu sahne çekeceğiz. Filmin en romantik sahnelerini burada, bu atmosferde kanyon da çekilecek. Filme çok katkısı olacağını düşünüyorum. Dolayısıyla Muş’a da katkısı olacak. Yani Muş’ta böyle bir yer olduğunu bütün dünya seyredecek. Yani bu kanyon bence baya değerli bir kanyon. Filmle ilgili hazırlıklar da bitti, bitecek. 25 Temmuz’un haftasında filme motor demeyi planlıyoruz. Oyuncularımız belli. Oyuncu listemiz belli oldu” dedi.
Filmin yapımcılığını üstlenen Fırat Erez ise çekimlerin önümüzdeki günlerde başlamasının planlandığını ifade ederek, “Daha önce de geldiğimizde söylediğimiz gibi, Muş’a değer katacak bu proje. Aslında sosyolojik bir iş. Romantik komedi olarak yayınlıyoruz ama gerçekten sosyolojik bir iş. Gün yüzüne çıkmamış Muş’un güzelliklerini, buradaki kültürel değerleri, buradaki insanlığı dünyaya tanıtabilmek için böyle bir sinema filmimiz var. Hikâyemiz de bu coğrafyaya uygun olduğu için işin güzel olacağını düşünüyoruz. O sebeple hazırlığımızı tamamlanınca güzel olacak” şeklinde konuştu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ