Aşkale Çimento’dan ödül rekoru

Aşkale Çimento’dan ödül rekoru

Genel 24.02.2025 12:37:09 0
Aşkale Çimento’dan ödül rekoru
Tarih: 24.02.2025 12:37 Güncelleme: 24.02.2025 12:37
Aşkale Çimento, Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS) İstanbul’da gerçekleştirilen Genel Kurulundaki ödül törenine damgasını vurdu.
Sendika Genel Merkezinde yapılan Genel Kurulda düzenlenen ödül töreninde 2024 yılının ödülleri dağıtılırken, Aşkale Çimento üç ödül birden alarak rekora imza attı. Genel Kurul öncesindeki ödül töreni sürecinde, her bir ödül için ödül sahibi şirket sahneye davet edilirken, Aşkale Çimento’nun aldığı ödüllerle sahneden inmeye fırsat bile bulamadığı görüldü. Şirketin üst yönetimiyle birlikte İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik’in sahnedeki görüntülerinden, başarının getirdiği mutluluk net bir şekilde gözlemlendi. Alınan ödüllere yönelik olarak Yücelik, başarılı yönetimin meyvelerini topladığını ifade etti.
"Emek veren arkadaşlarımı kutluyorum"
Atmışın üzerinde fabrikanın katılımıyla düzenlenen yarışmalarda iki adet birincilik bir adet de ikincilik ödülünün sahibi olan Aşkale Çimento’nun son yıllardaki başarısı tüm sektörün dikkatini çekerken, bu yükselen başarı grafiğinin arka planıyla ilgili olarak Fatih Yücelik şu değerlendirmelerde bulunarak "Ödül törenleri aslında bir şirketin karnesini ve kendine koyduğu hedeflere ne kadar yakın olduğunu gösteren bir tartı gibidir. O tartıya çıkarsınız ve kaç kilo geldiğinizi görürsünüz. Bugün gururla aldığımız ödüller de tartıdaki ağırlığımızı ve başarılı yönetimin meyvelerini topladığını gösteriyor. Bizim yıllardır vurguladığımız husus, yönetim anlayışımızdır. Gelecekteki başarıları sağlayacağını bildiğimiz ve doğru olduğuna inandığımız kararları alırken, başkalarının bugünün penceresinden bakarak ne dediğine ya da ne düşündüğüne pek kulak asmıyoruz. Burada, pozitif geri bildirimler ve bizi daha fazla geliştirecek, yapıcı olduğuna inandığımız eleştiriler istisnadır. Bunları kulağımıza küpe yapar ve başardıkça eleştirinin sahibiyle birlikte bu başarıyı paylaşmanın mutluluğunu yaşarız. Aşkale Çimento Grubu’nun ağacı köklü ve büyük, meyveleri ise taşlayana da su verene yetecek kadar çoktur. Allah’a şükür bu ağacın su verenleri bizlere ve yönetim anlayışımıza o kadar güçlü inanmış ki, gelecek dönemde omuzlayacağımız başarıları kendileriyle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Buna emek veren tüm ekip arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum ve karınca kararınca bile olsa su taşıyan gönüllülere teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Fatih Yücelik’in gelecek dönemdeki başarılarla neyi kastettiği merakla beklenirken, teknoloji ve yapay zeka alanında yaptıkları hamleler de bu anlamda bir ipucu gibi görünüyor.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: aşkale çimento’dan ödül rekoru
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ