Malatya’da kaybolan engelli adamı Jandarma buldu

Malatya’da kimseye haber vermeden evden çıkan ve kaybolan 41 yaşındaki engelli adamı Jandarma ekipleri boş bir arazide buldu.Malatya’nın Kuluncak ilçesine bağlı Kızılhisar Mahallesinde yaşayan ve akli dengesi yerinde olmayan K.Y. kimseye.

Asayiş 27.02.2019 17:52:22 0
Malatya’da kaybolan engelli adamı Jandarma buldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Malatya’da kimseye haber vermeden evden çıkan ve kaybolan 41 yaşındaki engelli adamı Jandarma ekipleri boş bir arazide buldu.

Malatya’nın Kuluncak ilçesine bağlı Kızılhisar Mahallesinde yaşayan ve akli dengesi yerinde olmayan K.Y. kimseye haber vermeden evden ayrıldı. K.Y’den bir türlü haber alamayan ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Gelen ihbar üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri hızlı bir şekilde olaya müdahale ederek aynı gün içerisinde arama çalışmaları başlattı. Hava şartlarının olumsuz olması, tipi ve yoğun sis nedeni ile arama faaliyetine gece saat 01.30’ da son veren ekipler ertesi gün Malatya İl AFAD Müdürlüğü personelinin de desteği ile yeniden çalışmalara başladı. Kısa süre içerisinde kayıp şahsı kırsal alanda arazide bulan ekipler hayati tehlikesi bulunmayan engelli adamı sağlık ekiplerine teslim etti.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem