Kars'ta kurşunlama olayını karışan 1 kişi tutuklandı

Asayiş 2.10.2018 10:55:09 0
Kars
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.10.2018 10:55
Kars’ta, işyerlerini kurşulanma olaytına karışan 1 kişi yakalandı.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekiplerince 30.09.2018 günü saat 18.00’de Hafızpaşa Mahallesi Ş. Er Abdulbaki Kurçak Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinin kurşunlanması ve yine aynı gün saat:18.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Turan Çelebi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren başka bir iş yerinin kurşunlanması çalışma başlatıldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmlarda her iki olayın faili olan şüphelinin açık kimlik ve adres bilgileri, olayda kullandığı araçlar ile birlikte tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen polis, düzenlendiği operasyonda olayı gerçekleştiren şüpheli kaçmış olduğu araç içerisinde yakalandı. Şüpheli üzerinde ve araç içerisinde yapılan aramalarda olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 adet Glock marka tabanca ve bu tabancaya ait toplam 19 adet 9mm fişek ele geçirildi.Yapılan araştırmalarda şüphelinin 15.09.2018 tarihinde saat 22.00 sıralarında gerçekleşen aynı iş yerinin kurşunlaması olayının da faili olduğu ortaya çıktı.
Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüpheli buradaki işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edildi. Adliye’ye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Konuyla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Kars Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek olup; suçun işlenmeden engellenmesine yönelik vatandaşlarımızın huzur, sükûn ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız devam edecektir” denildi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ