Kafe yangınında canını zor kurtardı

Artvin’de bir kafede çıkan yangında yaralanan 12 kişinin tedavisi devam ediyor. Erzurum’da tedavi gören yaralılardan Tolga Topal, yangından canını zor kurtardığını söyledi.

Asayiş 22.12.2021 16:47:38 0
Kafe yangınında canını zor kurtardı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.12.2021 16:47

Artvin’de bir kafede çıkan yangında yaralanan 12 kişinin tedavisi devam ediyor. Erzurum’da tedavi gören yaralılardan Tolga Topal, yangından canını zor kurtardığını söyledi.

13 Aralık günü Artvin merkez Çayağzı Mahallesi’nde saat 21.30 sıralarında bir kafede yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek kafenin tamamını sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın sırasında kafe içinde bulunan müşteriler, itfaiye ekiplerince dışarı çıkartıldı. Bazı vatandaşlar merdivenli itfaiye aracıyla tahliye edildi. Yangında yaralanan 12 kişi ambulansla Artvin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Artvin Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Erzurum Şehir Hastanesine sevk edilen Eda Güngör (20), Tolga Topal, Olgun Bayrak (31) ve Olcay Polat (36) yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Durumu iyiye giden Tolga Topal ve Olgun Bayrak, aynı hastanenin yanık ünitesine alındı.

Elleri ve yüzünde yanıklar bulunan Tolga Topal, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Topal, içeride yangının çok kısa sürede yayıldığını ifade ederek, “Arkadaşlarla oturuyorduk. Arka tarafta bulunan müzik kısmında elektrik tesisatından kaynaklı yangın çıktı. Her yer bir anda alev aldı. Yangın var denilince orada bir izdiham oldu. Merdivenden düştüm, elimi kırdım. Her yer çok sıcaktı. Vücudumuz öyle yandı. Tek temennimiz can kaybının olmamasıydı. Buraya sevk ettiler. Yoğun bakımda kaldık. Çok uzun değildi, 1 dakika sürdü. Adeta cehennemi yaşadık. Diğer arkadaşlarımız da başka hastanelerde” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ