Esnafla vatandaşın kavgası meydan muharebesine döndü

Erzurum’da bir kişi telefonunun şarj soketi yapılmadığı için girdiği iş yerinde terör estirdi. Esnafın vatandaşla kavgası iş yeri dışına taşınca ortalık meydan muharebesine döndü. Kavgayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Asayiş 25.05.2022 17:32:40 0
Esnafla vatandaşın kavgası meydan muharebesine döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.05.2022 17:32

Erzurum’da bir kişi telefonunun şarj soketi yapılmadığı için girdiği iş yerinde terör estirdi. Esnafın vatandaşla kavgası iş yeri dışına taşınca ortalık meydan muharebesine döndü. Kavgayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre bir kişi telefonunun şarj soketi yapılmadığı için Cumhuriyet Caddesinde bulunan Cumhuriyet İş Merkezindeki E.T. ve M.T.’ye ait iş yerine geldi. Telefon şarj soketini yapmak için 20 TL isteyen iş yeri sahipleriyle anlaşamayan vatandaş hakaret ederek iş merkezinden çıktı. Daha sonra tekrar iş yerine gelen vatandaş iş merkezindeki esnafa hakaret etmeye devam etti. Esnaf ve vatandaşın sözlü tartışması dışarıda tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Meydan muharebesine dönen kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırdı.

İş yeri sahibinin oğlu Halil İbrahim Tigiş, “Karşılıklı olarak atıştılar amcamla. Karşıdaki şahıs şarj soketine sebep burada kavga çıkardı. 20 TL değerindeydi. Amcama gözlüğünü bıraktırdı sonra amcama vurdu. Amcam da kendimi koruma amaçlı bu sefer ona vurunca karşılıklı kavga çıktı. Kavga çıkınca babam da, amcam yere düşünce onu ayırmaya çalıştı. Ayırdıktan sonra bu sefer babama vurdu. Babama vurduktan sonra babam da ona vurdu. Sonra kaçtı, küfür falan etti bize. Ağza alınmayacak kelimeler söyledi. Pasajın ortasında bütün halka hakaretler yağdırdı. Bunu duyan pasaj halkı ise bu sefer adama müdahalede bulundu. Adam da karşılıklı olarak bu sefer bize müdahalede bulundu. Tekrar dışarıya doğru kaçarken pasajdaki bir abimiz yakaladı. Karşılıklı olarak kavgaya tutuştular” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ