Arda Turan: 'Kolay Günler Bizi Beklemiyor, Hazır Olmamız Gerek'

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'dan çarpıcı açıklamalar!

Van Spor 22.02.2025 00:03:00 0
Arda Turan:
Tarih: 22.02.2025 00:06 Güncelleme: 22.02.2025 00:03

Arda Turan, Beşiktaş ile oynanan zorlu maçın ardından basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Eyüpspor'un 3-1 mağlup olduğu maçtan sonra konuşan Turan, takımın performansından duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi. "Oyunun hiçbir anından memnun değilim," diyen Turan, maçın hazırlıklarının yetersiz olduğunu ifade etti. Eyüpspor teknik direktörü, "Daha iyi hazırlanmalıydık ve daha hazır olmalıydık," şeklinde konuştu.

KADRO DARLIĞI VE ZORLU GÜNLER

Eyüpspor'da kadro genişliği ve sakat oyuncular hakkında da konuşan Arda Turan, takımda önemli eksikler olduğunu belirtti. "Kadro darlığı yaşıyoruz ve bu nedenle taktiksel anlamda istediğimiz değişiklikleri yapamıyoruz," sözleriyle durumu özetleyen Turan, bu zorluklara rağmen mücadeleyi bırakmayacaklarını vurguladı. "Kolay günler bizi beklemiyor fakat en iyisini yapmaya çalışacağız," diyerek gelecek maçlara odaklandıklarını dile getirdi.

EMRE MOR'A ÖVGÜ

Tecrübeli teknik adam, takımın genç yıldızı Emre Mor hakkında da konuştu. Emre Mor'u "Türk futbolunun gördüğü en büyük yeteneklerden biri" olarak nitelendiren Turan, onun daha fazla sorumluluk alması gerektiğini ifade etti. Mor'un savunmaya daha fazla katkıda bulunması gerektiğini belirten Turan, genç oyuncunun çok özel bir yetenek olduğunu ve ona destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

ARDA TURAN'IN TEKNİK DİREKTÖRLÜK HEDEFLERİ

Basın toplantısında kendisine yöneltilen bir soru üzerine Arda Turan, Eyüpspor'da teknik direktörlük yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Turan, "Eyüpspor Teknik Direktörü olarak burada olmaktan, oyuncularımla birlikte olmaktan çok mutluyum ve bu yolda devam etmekte kararlıyız," diyerek sözlerini noktaladı. Turan'ın bu tutumu, zorluklara rağmen hedeflerinden sapmadığını ve takımına olan bağlılığını gözler önüne serdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

Bitlisli sporculardan büyük başarı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un bu haftaki konuğu Mazıdağı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ