Antalya’da rüzgar gibi estiler

Antalya’da rüzgar gibi estiler

Van Spor 12.12.2024 13:26:19 0
Antalya’da rüzgar gibi estiler
Tarih: 12.12.2024 13:26 Güncelleme: 12.12.2024 13:26
Antalya’da yapılan Bölgesel Kros Ligi yarışlarında Yakutiye İlçe Karması U16 Yaş erkekler kategorisinde üçüncü oldu. U16 Kızlarda ise Erzurum zirvenin en üst basamağında yer aldı. Erzurum erkek karması da U16 yaş kategorisinde şampiyonluğu kazandı.
Erzurum atletizmde yine adından söz ettirmeye başladı. Dadaş atletler Antalya’da fırtına gibi esti. Antrenörler Fesih Doğan, Yavuz Bayram, İsmail Güzeloğlu, Mustafa Esen, Özkan Kaya ve Sedat Günen yönetiminde kros parkuruna çıkan ve aynı zamanda Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu olan Dadaş atletler rakiplerine fark attı.
Antalya da düzenlenen Bölgesel Kros Ligi U16 Erkeklerde Erzurum karması şampiyonluğu kazandı. Yakutiye ilçe karması takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu.
Ferdi olarak Atakan Enes Çiçek Türkiye şampiyonu olarak altın madalyayı boynuna taktı. Ferdi sıralamada Erzurum Karmasından Tayyip Orhan üçüncülük madalyasını boynuna takan bir diğer atlet oldu.
U16 kızlar şampiyon
U16 kızlar ise dadaş kız atletler parkurda adeta fırtına gibi esti. Erzurum İl Karması Türkiye şampiyonu olarak altın kupayı Dadaşlar diyarına getirdi. Ferdi olarak Semanur Yazğan Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Fikriye Karadağ ise Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti. Başarıdan başarıya koşan Erzurumlu atletler, antrenörler Mustafa Esen, Özkan Kaya ve Sedat Günen ile birlikte büyük bir sevinç yaşadı.
U16 erkeklerde Erzurum Karması Şampiyon
Antrenörler Fesih Doğan, Yavuz Bayram ve İsmail Güzeloğlu yönetiminde Antalya’da düzenlenen Bölgesel Kros ligi final Türkiye Şampiyonasında U16 erkekler kategorisinde koşan Erzurum İl Karması atletleri takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Ferdi sıralamada ise Tayyip Orhan üçüncülük madalyası kazandı.
Dadaş atletleri başarıya taşıyan antrenörler ve Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan, “Bize destek veren Yakutiye Kaymakamımız Tuncay Kaldırım, İl Müdürümüz Levent Çakmur, Spor Hizmetleri Müdürümüz Erdoğan Dönmez, Yakutiye İlçe Müdürümüz İkram Sönmez ile Spor Faaliyetleri Şube Müdürümüz Vahit Albayrak ile TOHM Müdürümüz Muzaffer Kaya’ya teşekkür ederiz” diye konuştular.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: antalya’da rüzgar gibi estiler
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ