Altınok; Çevre kirliliğini sıfıra indiriyoruz

Altınok; Çevre kirliliğini sıfıra indiriyoruz

Politika 26.04.2023 15:53:41 0
Altınok; Çevre kirliliğini sıfıra indiriyoruz
Tarih: 26.04.2023 15:53 Güncelleme: 26.04.2023 15:53
Önceki Dönem İçişleri Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, seçim gezilerini Şenkaya ve Olur’da devam etti.
İlk olarak Şenkaya’da İlçe Başkanı Ömer Faruk Özcan ve Belediye Başkanı Yavuz Bedir, tarafından karşılanan Altınok’a Olur İlçesi’nde İlçe Başkanı Mevlut Kaya ve Belediye Başkanı Sıddık Demircan refakat etti.
Şenkaya’nın Akşar, Yoğurtçular, Özyurt, Söğütler, Balkaya, Mahalleleri ile Balkaya Kömür İşletmelerini gezen Altınok, ardından Olur İlçesi’ne hareket etti. Yukarı Karacasu Aşağı Karacasu, Boğazgören ve merkeze Yeşilbağlar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili ve Adayı Selami Altınok, AK Parti iktidarlarının çevre politikaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. AK Parti olarak halkın hayat kalitesini sağlıklı ve planlı bir biçimde yükseltmeyi ve çevresel şartlar konusunda refahı en üst seviyeye taşımayı hedeflediklerini aktaran Altınok, 20 yılda önemli düzenlemelere imza attıklarını söyledi. Alt yapı ve üst yapıda devrim niteliğinde projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden, Altınok, “Çevre bakanlığımız tarafından kaynaklarımız verimli kullanmak suretiyle temiz şehirler ve yaşanabilir alanlar inşa edildi. Toplama ve ayırma merkezleri atık geri kazanım merkezlerini Erzurum’a kazandırdık. 2003-2022 yılları arasında Erzurum ili için yaklaşım 83 milyonluk ödeneğin ayrıldığını biliyoruz. Erzurum merkez ve ilçe belediyelerine ise 90 adet çevre temizlik aracı hibesi yapıldı. İl genelinde şu an da arıtma hizmeti alan yaklaşık 460 bin vatandaşımız bulunuyor. Partimizin çevrenin korunması anlamında daha büyük ölçekli çalışmaları olacaktır. 14 Mayıs seçimleri sonrasında yepyeni projelerin olacağını gereceğiz” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ