AK Parti’li Bayram Taşkın: “Tek bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz”

AK Parti’li Bayram Taşkın: “Tek bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz”

Politika 22.02.2024 12:21:26 0
AK Parti’li Bayram Taşkın: “Tek bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz”
Tarih: 22.02.2024 12:21 Güncelleme: 22.02.2024 12:21
AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, “6 Şubat’ın izlerini silmeye kararlıyız, tek bir vatandaşımızı mağdur etmeden birlik beraberlik içerisinde yaralarımızı saracağız” dedi.
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve teşkilat üyeleri ile birlikte Eskimalatya’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
6 Şubat’ın izlerini silmeye kararlı olduklarını kaydeden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, tek bir vatandaşı mağdur etmeden birlik beraberlik içerisinde yaraları saracaklarını söyledi.
Esnafın ekonominin bel kemiği olduğunu da vurgu yapan Taşkın, esnaf vatandaş el ele vererek Malatya’nın yeniden imarı ve ihyası için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti.
Kalıcı konutlarla ilgili gelinen son durum hakkında bilgiler de paylaşan Taşkın, 7 ay gibi kısa bir sürede deprem bölgelerinde toplamda 30 bin konutun tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiğini kaydetti. Asrın felaketinden ağır yara alan Malatya’da deprem sonrası yapımına başlanan kalıcı deprem konutlarından 6 bin 181’inin hak sahiplerine teslim edildiğini ifade eden Taşkın, evler tamamlandıkça hak sahiplerine her ay teslim edilmeye devam edileceğini de dile getirdi.
Battalgazi Belediyespor’a ziyaret
Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın daha sonra beraberindekiler ile Battalgazi Belediyespor’u da ziyaret ederek kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.
Taşkın, Battalgazi Belediyespor’un daha iyi yerlere gelmesi için ellerinden gelen tüm desteği sağlayacaklarını da ifade ederek, “Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Ziyarette kulüp yönetimi tarafından Başkan Adayı Bayram Taşkın’a üzerinde adının yazıldığı 44 numaralı Battalgazi Belediyespor forması da hediye edildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ