AK Parti Genel Sekreteri İnan: "Girilemez denilen dağlarda artık milli yatırımlarımız yükseliyor"

AK Parti Genel Sekreteri İnan: "Girilemez denilen dağlarda artık milli yatırımlarımız yükseliyor"

Van Haberleri 3.09.2025 12:17:00 0
AK Parti Genel Sekreteri İnan:
Tarih: 03.09.2025 12:17 Güncelleme: 04.09.2025 15:07

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, bir zamanlar girilemez denilen dağlarda artık milli yatırımların yükseldiğini belirterek, "Bir zamanlar ‘çıkılamaz’ denilen sınır hattında, bugün Türk bayrağı en yüksek gururla dalgalanıyor" dedi.

AK Parti’nin "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" programı kapsamında Van’a gelen AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, parti yöneticileriyle bir araya geldi. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulanan AK Parti Genel Sekreteri İnan, Türkiye Yüzyılı’nın sadece siyasi bir slogan olmadığını belirtti. 

Türkiye Yüzyılı’nın, Van’ın sokaklarında çocukların güvenle oynayabilmesi ve gençlerin umut bulabilmesi demek olduğunu ifade eden Genel Sekreter İnan, "Biz buradayız. Çünkü Van, bu vizyonun en önemli şehirlerinden birisidir. Türkiye’nin ikinci yüzyılına girerken ana gayemiz büyük ve güçlü Türkiye vizyonumuzu hayata geçirmek. Bu kapsamda Türkiye Yüzyılı buluşmaları gerçekleştirerek başta terörsüz Türkiye süreci olmak üzere eğitim, sosyal, ekonomik, enerji alanında ortaya koyduğumuz vizyoner projeleri vatandaşlarımıza anlatmak, hemhal olmak amacını taşıyoruz. Vanlı kardeşlerimizle, din, dil, ırk, köken ayırmadan 86 milyon vatandaşımızın tümüyle birlikte gerçekleştireceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye’ye birlikte kavuşacağız" diye konuştu.

Türkiye’nin istikrarsızlık kuşağıyla çevrelenmeye çalışıldığının artık açık açık dillendirildiğini dile getiren İnan, "Gazze’deki soykırımın failleri ülkemize yönelik niyetlerini gizleme gereği dahi duymuyor. Ne yapılmaya çalışıldığının tabii ki bilincindeyiz. Kuşatma girişimlerini delecek kudrete, basirete, tecrübeye ve kararlılığa da ziyadesiyle sahibiz. Ülkemizi içeride zayıflatmayı, dışarıda hırpalamayı hedefleyen bu politikayı hamdolsun boşa çıkartıyoruz. Sınırlarımızın içiyle birlikte ötesinde de bir barış, güvenlik ve istikrar kuşağı kurmakta kararlıyız" şeklinde konuştu.

‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunun en önemli noktalarından birisinin terörsüz bir ülke vizyonu olduğunun altını çizen İnan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Terörün olmadığı bir ülke vizyonudur. Yakın zamanda terörsüz Türkiye süreciyle ilgili ülkemizde yepyeni bir sayfa açıldı. Yaşanan dönüm noktasına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yıllardır bitmeyen bu davanın yükünü sırtına aldı. O, sadece siyasi bir lider değil; bu milletin derdini dert edinen, gecesini gündüzüne katan bir dava adamı. Bir zamanlar ‘girilemez’ denilen dağlarda artık milli yatırımlarımız yükseliyor. Bir zamanlar ‘çıkılamaz’ denilen sınır hattında, bugün Türk bayrağı en yüksek gururla dalgalanıyor. Buradan Van’dan yükselen ses, sadece bu şehre değil, tüm Türkiye’ye umut veriyor. Biz kararlıyız, milletimiz yanımızda, liderimiz yanımızda. Sizler için, evlatlarımız için, gençlerimiz için, kadınlarımız için, bizim terörsüz Türkiye hedefimizde başarılı olmaktan başka bir yol yok. Bugün, geleceğimize düne göre daha ümitli bakıyoruz. Terörsüz Van hedefliyoruz. Terörsüz Türkiye hedefliyoruz. Terörsüz bir coğrafya hedefliyoruz. İşte bu hedeflerimizi sizlerle paylaşmak ve birlikte başarmak için geldik. Sizleri dinlemek için geldik. İstişare etmek için buradayız. Notlarımızı genel merkezimize döndüğümüzde Cumhurbaşkanımızla paylaşacağız."

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ