AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ercan, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Terörsüz Türkiye" sürecine dair il mektubunu Kars’ta şehit ailesine vereceğiz"

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ercan, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Terörsüz Türkiye" sürecine dair il mektubunu Kars’ta şehit ailesine vereceğiz"

Politika 7.08.2025 16:05:49 0
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ercan,
Tarih: 07.08.2025 16:05 Güncelleme: 07.08.2025 16:05
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Kars’a geldi.
Ercan’ın Havaalanında AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, İl Başkanı Muammer Sancar, Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara karşıladı.
Ercan, buradan partisinin Aynalı Köşk’te düzenlediği ‘Kars Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Terörsüz Türkiye" sürecine dair il mektubunu Kars’ta şehit ailesine vereceğini söyledi.
Ercan, "Hem şehit ailelerimize bu "Terörsüz Türkiye" sürecimiz de şehit ailelerimize bir mektubumuzu vereceğiz. Kapı kapı sadece şehit ve gazi ailelerimizi değil, diğer vatandaşlarımız da Sayın Cumhurbaşkanımızın iletmek istediği mektup var. Bu iletmek istediğimiz, ileteceğimiz mektuplarımıza Kars’ımızdan başlayacağız İnşallah, AK Parti kadın kolları olarak başlatıyoruz. Sizlerle hem Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek bu mektupları dağıtacağız. Gönüllere gireceğiz. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız" dedi.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Ercan, sırasıyla AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek, ardından 2007 yılında Şırnak’ta şehit olan Turgay Salgar’ın annesi Güler Salgar’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunu takdim edecek.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ