AK Parti Ağrı İl Başkanlığı "Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı" gerçekleştirildi

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı "Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı" gerçekleştirildi

Politika 22.07.2024 12:08:27 0
AK Parti Ağrı İl Başkanlığı
Tarih: 22.07.2024 12:08 Güncelleme: 22.07.2024 12:08
AK Parti Ağrı İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı", Kültür ve Kongre Merkezi salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Emrullah Gür, AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Abbas Aydın ve AK Parti il-ilçe teşkilat mensupları ve vatandaşlar yoğun katılım sağladılar. Toplantıda konuşan AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör,"Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz elbette emeklilere bol kepçeden çokça zam verebilir veya büyük zam sözü verebilirdi. Ancak, insanımızın, devletimizin ve ülkemizin ekonomisini ve geleceğini riske atmak istemediler. Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz popülizm yapmadı, yapmaz da." ifadelerini kullandı.
EYT yasasının büyük ekonomik maliyetine rağmen Cumhurbaşkanı tarafından çıkarıldığını vurgulayan Güngör, "EYT’den yaklaşık 2-3 milyon kişi faydalandı. Devasa bir ekonomik maliyeti olan EYT’yi Cumhurbaşkanımız çıkarmışsa, bu ne demek? İmkan varsa Cumhurbaşkanımız halkımızdan bir şey esirgemez. 2-3 milyon kişiye EYT, yaklaşık 1 milyon kişiye taşerondan kadro veren kim? Cumhurbaşkanımız ve hükümetlerimiz." diye konuştu.
Gazze meselesine de değinen Güngör, "Gazze ve Filistin’e dünyada en çok destek veren lider Cumhurbaşkanımız değil mi, en çok destek veren ülke Türkiye değil mi? Allah için söyleyin. İsrail’e ’One Minute’ diyen kim? İsrail devlet başkanının yüzüne ’katil’ diyen kim? Çocuk katili diyen kim? İsrail’e en çok yaptırım yapan, ticareti tamamen kesen ülke." dedi.
Ekonomik programın rasyonel olduğunu belirten Güngör, "Hükümetimizin uyguladığı ekonomik program ciddi bir şekilde uygulanıyor. Ülkemizin CDS puanları çok makul seviyelere indi, ülkemiz gri listeden çıktı. Banka mevduat faizleri düşmeye başladı. Merkez Bankası’nın döviz rezervleri hızla yükseliyor." dedi.
Toplantıda, belediye başkanlarının hizmet için hevesli ve istekli olduğunu belirten Güngör, "Seçilen belediye başkanlarımızı tekrar tebrik ediyorum. Belediye başkanlarımız halkımıza hizmet için adeta yarışıyorlar. Ben İl Başkanı olarak, milletvekilimizle, hükümetimizle ve tüm teşkilatımızla beraber arkalarındayız." ifadelerini kullandı.
Toplantı, teşekkür konuşmaları ile sona erdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ