Ağrı’da “Yüreğimdesin Kudüs” temalı resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Ağrı’da “Yüreğimdesin Kudüs” temalı resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Kültür Sanat 12.01.2024 23:35:32 0
Ağrı’da “Yüreğimdesin Kudüs” temalı resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Tarih: 12.01.2024 23:35 Güncelleme: 12.01.2024 23:35
Ağrı’da düzenlenen "Yüreğimdesin Kudüs" temalı resim yarışmasının ödül töreni yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir-Sen Ağrı Şubesi tarafından organize edilen yarışmaya ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katıldı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerin sahibi oldu.
Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Eğitim Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, İbrahim Çeçen Üniversitesi İslam Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Fahri Güzel, şube müdürü Selahattin Bilgiç, sendika yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Kökrek, Gümüşer ve Güzel, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, Filistin halkının yanında olduklarını belirtti. Yarışmaya katılan öğrencileri tebrik eden konuşmacılar, sanatın barış ve kardeşlik için önemli bir araç olduğunu vurguladı.
Yarışmada ilkokullar arasında Özel Ağrı Doğa İlkokulu’ndan Fatma Zehra Baykan birinci, Selahaddin Eyyübi İlkokulu’ndan Hasan Yasir Gülmez ikinci, İbrahim Çeçen İlkokulu’ndan Mehmet Sıddık Çiftçi üçüncü oldu. Jüri özel ödülü ise İsmet Ömeroğlu İlkokulu’ndan Ünzile Kaçman’a verildi.
Ortaokullar arasında Taşlıçay Düzgören Ortaokulu’ndan Nur Sena Aslan birinci, Özel Ağrı Bahçeşehir Ortaokulu’ndan Nil Çağla Yılmaz ikinci, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan Erdal Öztürk üçüncü oldu.
Liseler arasında Erol Parlak Güzel Sanatlar Lisesi’nden Sevil Işık birinci, Diyadin Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi’nden Rümeysa Sönmez ikinci, Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi’nden Zerya Balıkçı üçüncü oldu. Mansiyon ödülü ise Doğubayazıt Muhammed Celali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Berzan Eğdi’ye gitti.
Dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Ödül töreninin sonunda, ilkokullar arasında ikinci olan Selahaddin Eyyübi İlkokulu öğrencisi Hasan Yasir Gülmez, aldığı ödülü Filistin’e bağışladığını açıkladı. Gülmez’in bu davranışı salonda alkışlarla karşılandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ